10 pop up event i sommar

Jul 8, 2012 by

Share Button

 

Frank’s Cafe & Campari Bar

Ovanpå ett parkeringshus i Peckham erbjuder Frank’s både god mat, dryck och fin utsikt. eventet är öppet öppet fram till september och förtjänar att besökas tack vare samarbetet med med Bold Tendencies skulpturprojekt samt superbra priser på maten, mellan £2.80 och £8 för en måltid.

För mer information besök: Frank’s Cafe

Miss Marmite Supperclub

För en annorlunda middagsupplevelse kan ett besök hos Miss Marmite passa. Hon har en restaurang hemma hos sig i Kilburn och där hålls varierade mattillställningar. Biljetter bokas i förväg via wegotickets

Mer information finner du på Marmitelover

Gingerline

Gingerline håller middagar och konstkvällar i östra London i olika lokaler varje tillfälle. Vid bokning vet du alltså inte vart du ska eller vad du kommer att äta  utan informeras en timme innan middagen startar. Platserna är eftertraktade så det gäller att agera fort om du vill ha biljetter.

För mer information besök: Gingerline

Secret Cinema

Vi har rekommenderat det förut men det är abslout värt ett besök. Med olika teman och på hemliga platser anordnas detta stora, påkostade och fascinerade eventet några gånger per år. Information om klädsel och vart du ska befinna dig avslöjas först när du bokat plats.

För mer information besök: Secret Cinemas 


Nomad Cinema

Liknar Secret Cinema men film anges på förhand. Platsen där filmen visas är vacker, konstig eller skapar nyfikenhet och upplevelsen blir därför något utöver det vanliga.

För mer information besök: Nomad Cinemas

Yo Me Bum Bum Train

En pop-up teater som dyker upp på olika platser i London och också är interaktiv.
För mer information besök: Bum Bum Train 

Rebel Bingo

Bingo mixas här med burlesquedans och andra speciella artister vilket skapar en ytterst rolig, sexig och hemlig kväll. Det spelas dubstep, indie, electro, pop, rock och hip hop. Det är som ett stort party – fast med bingo.

För mer information besök: Rebel Bingo

OBS: Du får vänta till september. Men den som väntar på något gott…

 

The Red Market in Old Street

The Red Market är en ny gatu och nattmarknad i Old Street. Den är nu öppen torsdag – söndag, men kommer att vara öppen sju dagar i veckan i tid under de olympiska och paralympiska spelen. Gå dit för gratis musik. konst och underhållning. Ett sommarhus, sandlådor, bordtennis och hammockar har satts upp för detta familjevänliga arrangemang . En väggmålning kommer gradvis ta formen av sommar och två Banksy figurer som inte synts till på fem år kommer visas upp. En stor skärm gjord av en stålcontainer kommer att visa olympiska tävlingar och foton från London.

För mer information besök: Red Market

Electrolux pop-up restaurant

Electrolux anordnar dennna pop-up vid Royal Festival Hall. Electrolux-kuben erbjuder gäster en presentation av gastronomisk kvalitet samtidigt som utsikten över Themsen och Londons silhuett bjuder en speciell upplevelse. Gäster kommer att ha möjlighet att samverka och lära av några av de bästa kockarna i branschen. Unika menyer med lokala råvaror serveras.

För mer information besök: Electrolux pop-up

Saturday Night Fever vid The Old Vic Tunnels

Nästa vecka och i tio dagar framåt, kommer Old Vic Tunnels in Waterloo förvandlas till Brooklyn år 1977 för en visning av filmen Saturday Night Fever med New York style street food och discodans. På fredag och lördag kan du dansa inpå småtimmarna. Eventet är för 18+.

För mer information besök: Saturday Night Fever