3 unika festivalupplevelser

Jul 2, 2012 by

Share Button

Om du bara går på tre festivaler i år. Låt det vara några utöver det vanliga. Vi har listat 3 unika festivalupplevelser. 

Se Snoop Dogg.
Hur: Gå på Bloc Weekend
Var: London Pleasure Gardens, Royal Victoria Docks.
När: 6-7 juli.

Som ett av de ledande underjordiska musikevenemangen erbjuder Bloc Weekend tre dagar av oberoende elektronisk musik. Förutom en line-up på över 60 internationella artister gästar i år Snoop Dogg festivalen. Vi tar det igen, SNOOP DOGG GÄSTAR! Under sex år har Bloc etablerat sig som en verkligt internationell musikfest där elektronisk musik av alla genrer spelas, electro, hip hop, IDM, techno, house, reggae, trumma och bas och dubstep t.ex. Bloc Festival äger dessutom rum på platsen med porrigast namn (förutom cockfosters) i London, nämligen Pleasure Gardens. Artister som Orbital, Richie Hawtin, Squarepusher, Doom, Ellen Allien och många många fler kommer att uppträda. Bloc weekend har nu över 29 000 likes på facebook och är farligt nära att sälja ut. Sa vi att Snoop Dogg gästar?

 

 

 

 

För mer info och biljetter besök Bloc Weekend
Bege dig into the wild.
Hur: Wilderness festival
Var: Cornbury
När: 10-12 augusti.

Into the wild möter bandcamp i festivalen där du badar i en flod flod, kollar på stjärnorna, lyssnar på historier i skogen och spela improviserad teater. Det här låter mer som vuxenkollo än en festival och så är det nog också. Artister nämns inte ens i festivalens informationsfilm så vi kan nog anta att Jay Z inte gästar. Författare kommer att läsa texter och filmvisning av mars yta kommer att visas på storbild. Dock är det på ett hemligt ställe – följ den rödhåriga, nakna kvinnan på den vita hästen som kommer att rida genom festivalområdet för att hitta filmen. Nej vi skämtar inte! OBS. Den rödhåriga kvinnan på hästen har ingen som helst koppling till VDCharlotte.

För mer info och biljetter besök Wilderness Festival

 

 

 

Res tillbaka i tiden.
Hur: Vintage festival.
Var: Boughton House, Northamptonshire.
När: 13-15 juli.

Vintage Festivalen har ändrat datum och har i pressmeddelande den 28/6 meddelat att de slår ihop sig med Wilderness den 10-12 Augusti. Okej alla Vintage-freaks. Här ges chansen att verkligen uppleva London som det brukade vara. Vi menar inte på det sorgliga skorstensborstande och barnarbetande sättet – utan swinging London! 150 dj’s i 5 barer spelar, ta danslektioner, gå på en en pop-up gata, pruta bland 250 vintagesäljare, få en makeover eller delta i mode och design-workshops, ta kort i gamla fotostudios och mycket mycket mer. Vintage Festival erbjuder enligt dem själva det allra bästa av brittisk musik, mode, film, konst, design, och mat på landets mest glamourösa festivalplats dessutom. Vi satsar våra vintage-hattar på att du kommer älska det.

För mer info och biljetter besök Vintage Festival