Renthia – din butler vid uthyrning!

Mar 1, 2016 by

Share Button

Renthia_cover_photo
Renthia – din butler vid uthyrning, perfekt när du ska flytta till London!

 

 

Renthia jobbar med andrahandsmarknaden för att hyra och hyra ut bostäder i Sveriges större städer. Vi har en gedigen kunskap om bostadsmarknaden och hjälper dagligen personer som vill flytta in eller ut!  Sedan årsskiftet är vi såväl glada som stolta över att ha nylanserat en hemsida som gör vår tjänst ännu smidigare att använda.

 

 

Varför är Renthia ett bra val när jag ska flytta utomlands?

Vårt fokus är just långsiktiga uthyrningar på över 6 månader, vilket gör att en stor del av de som använder sig av oss är personer som flyttar utomlands. Vi fungerar som en butler och tar hand om hela uthyrningsprocessen, dessutom garanterar vi att hyran betalas under hela perioden! Med andra ord kan du kunna lägga 100% fokus på utlandsvistelsen, samtidigt som du är säker på att hyresgästerna tar hand om bostaden väl och betalar hyran som de ska. Vidare finns vi på plats vid uthyrningsorten här i Sverige och kan hjälpa till om det uppstår några funderingar. Detta brukar uppskattas av våra hyresvärdar då det kan vara krångligt att rodda uthyrningen från ett annat land. Vi förenklar helt enkelt din vardag!

 

 

Ska du flytta till Sverige? 

Om du har bott en tid i London och nu ska flytta till Sverige, kan det vara svårt att hitta ett boende. Vi på Renthia hjälper dig hyra ett boende säkert och smidigt. Du slipper riskera att bli av med depositionen samt har du hela tiden oss att bolla frågor med. Vi hjälper även till med att skriva kontraktet, som du enkelt kan skriva på digitalt från utlandet, om du vill ha bostaden klar i god tid innan du har kommit till Sverige.

 

 

Vilka tjänster erbjuder Renthia förutom själva uthyrningen?

Vi tror på att samla allt som behövs under samma tak, för att göra livet så enkelt som möjligt för våra kunder. Därför erbjuder vi en myriad av tjänster som städare, trädgårdsmästare, förvaring av möbler, rörmokare, elektriker m.m. Detta är extra smidigt för de som är nya i Sverige och inte vet vart de kan vända sig för att hitta diverse tjänster.

 

Fördelar med att hyra ut

Det finns många anledningar till varför man inte vill sälja sin bostad, utan istället väljer att hyra ut den i andra hand. Det kan vara rent nostalgiska skäl, du trivs bra och vill komma tillbaka när du väl anländer i Sverige igen, du kanske gjorde ett bra köp när du kom över din bostad och inte vill sälja den ännu, eller så kanske du inte har tid att sälja, varpå uthyrningen genererar och tjänar pengar utan att krångla.

 

Hur går man tillväga för att hyra eller hyra ut via Renthia

Rent, rent out, relax. Det är vår slogan och den arbetar vi hårt för att leva upp till. Det skall vara enkelt, helt enkelt. Det enda du behöver göra är att gå in på hemsidan, välja att lägga upp din bostad för uthyrning, eller söka i listan för objekt. Sedan tar vi hand om resten. Vill du se en visning av bostaden anordnar vi självklar det. Kontraktet kan du som sagt skriva på digitalt, direkt från datorn. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att använda dig av Renthia.

 

För mer information, besök vår hemsida här: www.renthia.com