Allt viktigare med Bank ID än bankkort

Oct 4, 2019 by

Share Button

Digitaliseringen sveper in i våra privatliv och ett antal av de innovationer som driver på denna utveckling blir alltmer påtagliga för att kunna hantera livet över huvud taget och även om fokus än så länge handlar om Sverige så ser vi allt fler användningsmöjligheter även när du är på besök under en weekend i London.

 

Guldkant på tillvaron

En weekend i London präglas inte sällan av en önskan att sätta guldkant på tillvaron. Det handlar om att ha med sig ett betal/- eller kreditkort som kan ge dig utrymmet att starta dagen med en lyxig frukost på hotellet till att avsluta en lång shopping- och turistdag på en härlig restaurang innan du lägger huvudet mot kudden för nya äventyr dagen därpå. Idag är det solklart att det är både tillgänglighet och effektivitet som präglar vår konsumtion, något som Bank ID varit med och skapat. Bekvämlighet, lyx och underhållning ligger inom nära räckhåll tack vare innovativa lösningar som Bank ID Ett bra exempel är spelindustrin där etablerade varumärken nu kan erbjuda casino utan registrering där krångliga registreringsprocesser är ett minne blott. Kortare transaktionsprocesser för oss närmare saker, ting och upplevelser vi vill förgylla vår tillvaro med.

 

Bästa vägen fram

Valmöjligheterna att styra upp din weekend i London ökar markant tack vare den nya tekniken och inte minst med hjälp av Bank ID. Tänk bara på fördelen med att till dina barn Swisha över en mer lagom portion med pengar som – efter förhandlingar – kanske kan bli något mer, istället för att tvingas lägga in ett större belopp på deras bankkort som garanterat inte kommer att visa på pengar över när helgen är över. Du kan Swisha dina barn lika lätt i London som hemma i Sverige.

 

Boka i förväg

London har massor att erbjuda, vilket gör att god planering inför din weekendresa ofta blir mer än nödvändig. Boka in de bästa restaurangerna för middag eller afternoon tea långt i förväg. Inte minst om du ska gå på fotboll är det oerhört viktigt att boka långt innan själva avresan. För det mesta är det fullsatt på de populäraste arenorna och det är långt ifrån lätt att få biljetter. I dessa sammanhang är det ofta nödvändigt att betala på diverse sajter på nätet som kan ge dig tillgång till biljetter, där Bankid blir allt viktigare som betalmedel.

 

Nya tider, även för Londonbesökare

Möjligheter att betala direkt via nätet och i det sammanhanget blir Bank ID allt viktigare, såsom att man ser det som en fördel att Swisha, snarare än att betala med kort. Numera utvecklas liknande lösningar även i England, men har ännu inte samma genomslag som i Sverige. Däremot kan man fortfarande via internet och mellan varandra använda Bank ID och även swish med stor fördel. Och så är det nog inte alltför långt bort innan dessa betalmedel även slår igenom i England.