April i London

Apr 15, 2015 by

Share Button

Måla ägg!

Att måla ägg på påsk är en självklarhet för många. Nu kommer detta att vara en möjlighet för dig som är i London över påsken.  Skandinaviska stället Fika anordnar den 4:e April en äggmålar workshop som kommer vara i två timmar. Om vädret tillåter så kommer man att vara på terrassen.

Venue: Fika London
Datum: 4 April från kl. 10.00
Biljettpris: £6
Biljetter för eventet finns här
Hemsida för Fika London

Titanic Live

Titanic filmen med Leonardo Dicaprio och Kate Winslet i huvudrollerna blev en stor succé år 1997. Den vann hela 11 Oskar statyetter. Nu ska den få liv igen! Dirigent James Horner kommer att dirigera Royal Philharmonic Concert Orchestra, Tiffin Boys Choir och Celtic musicians I Royal Albert Hall och filmen kommer att blir projicerad I HD.

Venue: Royal Albert Hall
Datum och tid: 27 april kl. 19.00
Hemsida för Royal Albert Hall
Twitter
Biljettpris: mellan £22- £68 beroende på var man vill sitta
Biljetter för eventet finns här

Svensk artist i London!

Tove Styrke medverkade i svenska Idol år 2009, sedan dess har hon släppt flera singlar som gått varma på svensk radio. Den 22 april kommer hon till London för en spelning på Hoxton Square & Kitchen.

Venue: Hoxton Square Bar & Kitchen
Datum och tid: 22 april kl. 20.00
Biljettpris: £9.50
Biljetter för konserten finns här

Young Professional

Den 23 april besöker YCC det internationella medieföretaget Modern Times Group (MTG). Hur är det att arbeta på ett företag som skapar medieunderhållning i sex kontinenter? Jo detta kommer man få reda på under kvällen.

Venue: Modern Times Group (MTG)
Datum och tid: 23 april kl. 18.30 – 21.00
Mer info finns på Young Profesional hemsida

 

Swedish Chamber of Commerce

Den 29 april gästar Klas Eklund SEB i London på One Carter Lane. Det är The Swedish Chamber of Commerce som bjuder in till frukostseminarium med denna Lundaprofessor och Senior Ekonom på SEB.

Venue: SEB London
Datum och tid: 8.00 – 9.30 (frukostseminarium)
Biljettpris: £ 15
För mer info, kika här

Afternoon Tea bussen!

Gillar du Afternoon Tea och sightseeing? Om så är fallet kan du dra ihop kompisgänget och njuta av denna Brittiska klassiker ombord en dubbeldäckare. BB Bakery välkomnar dig till en annorlunda busstur där du kommer att ta dig till olika ställen runt om i London. Det bjuds på både sandwiches och scones med de vanliga tillbehören. Detta kan göras under hela april månad.

Samlingsplats: 8 Nothumberland Avenue
Mer info och biljetter på BBBakery hemsida
Biljettpris: £45

Besök kända filmplatser!

Är du nyfiken på kända filmplatser i London? Från och med 4 april anordnas det en guidad tur på 2 timmar där du kommer att kunna besöka inspelningsplatser för stora filmer som James Bond och gå i fotspåren av andra filmhjältar såsom Johnny English och Jack Bauer. Intresserad? Titta här

Samlingsplats: Utanför Charing Cross tube station
Datum och tid: 4 april kl. 10.00 – 12.30 (slutar vid Waterloo Station)
Biljettpris: £12 (över 16 år)
För mer info  kolla här!

Rooftop säsong!

En av Londons mest exklusiva roof top barer öppnar i april för säsongen. Stället det gäller är Vista som ligger vid Trafalgar Square. Här kan du dricka drinkar samtidigt som du njuter av utsiken över stora delar av London. För mer information om stället och var det ligger, så kolla här.

Venue: Vista Bar
Datum och tid: From april under kvällen
Cocktail masterclass från £35 per person

Äggjakt!

Kensington Roof Gardens anordnar Easter Egg Hunt för familjer den 5 april i samband med påskfirandet. Stället öppnar kl. 11 på förmiddagen. Under tiden de små försöker hitta äggen så kan föräldrar få en kopp te eller kaffe. Här finner du mer info kring detta event.

Venue: Kensington Roof Gardens
Datum och tid: 5 april kl. 11.00

Russel Brand Live

Gillar du bio, stand up och komikern Russell Brand? Då finns det ett event för dig. Den 21 april kommer bion Vue på Piccadilly att visa The Emperor´s New clothes och efteråt kommer komikern i egen hög person att medverka.

Venue: Vue Cinemas – Piccadilly (Apollo)
Datum och tid: 21 April kl. 19.00
Biljettpris: £12 (student: £10)
Biljetter: http://www.cineworld.co.uk/whatson/the-emperors-new-clothes-russel-brand-live-event

 

Av: Klara Sigfridsson