Att göra i helgen:

Aug 11, 2012 by

Share Button

Lördag

Har ni sett Exit Through the Gift Shop? Filmen som egentligen skulle handla om Banksy men halvvägs började handla om filmaren Thierry Guetta istället. Guetta förvandlades till Mr Brainwash och tjänade miljoner på hafsigt ihopslängda konstverk till en street art-kåt konstvärld. Det har debatterats huruvida Mr Brainwash själv är ett av Banksys konstprojekt. Ett som är säkert är att hans konst fascinerar.

Se utställningen på: Opera Gallery.
134 New Bond St, W1S 2TF till 10 Augusti.
Gratis inträde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lördag

En tredjedel av Disco Bloodbath, DJ Ben Pistor spelar på Hackney House ikväll. Hans musik beskrivs som: ”Low tech meets high tech multi media.” En man, en dator, ett mixerbord och en akustisk gitarr i grymma lokaler mitt i Shoreditch.

Eventet är Gratis, men boka plats här.
På scen klockan 20.00

186 Shoreditch High St. London Borough of Hackney, E1.

 

 

 

Söndag

Se herrarnas handboll och Sveriges sista chans till ett OS-guld. Åk till Harcourt Arms, Svenska kyrkan eller Kosmopol för att heja tillsammans med fellow Swedes klockan 15.00.

 

 

 

 

 

 

 

Söndag

Se Spice Girls live. Om de inte kommer till avslutningen blir i alla fall vi besvikna. Det ryktas också att Adele, Elton John & George Michael, Kate Bush, Queen och många fler ska uppträda när facklan ska lämnas över till Rio de Janeiro på söndag kväll.

Sändningarna startar 21.00 och beräknas sluta strax innan 24.00.