Chelseas legendarer ställs mot varandra i matchen om Premier League-spel!

May 21, 2019 by

Share Button

Chelseas legendarer ställs mot varandra i matchen om Premier League-spel

Att få spela i den engelska högstaligan är den största drömmen för många fotbollsproffs. Som Premier League ser ut idag finns det ingen mer spännande liga. Även om Manchester City och Liverpool dominerar finns det gott om topplag i den övre halvan av tabellen.

 

Inför säsongen 2019/2020 roteras det bland lagen. Cardiff, Fulham och Huddersfield lämnar medan Championship-lagen Norwich och Sheffield United flyttar upp. Det finns dock en uppflyttningsplats kvar att slåss om i play off-spelet, och den kommer att tilldelas vinnaren i mötet mellan Aston Villa och Derby den 27 maj. Det som gör mötet extra laddat är att Chelsea-ikonerna Frank Lampard och John Terry representerar varsitt lag i uppgörelsen.

 

En spännande uppgörelse

 

Matchen mellan Aston Villa och Derby kommer garanterat att bjuda på stor spänning. Det är mycket som står på spel och lagen kommer att göra allt i sin makt för att krossa varandra. Många av oss sportälskare kommer att spela på matcherna och göra det hela “intressant”. Men hur ser möjligheterna egentligen ut för den gemene Londonsvensken?

 

Det har hänt en hel del på spelfronten hemma i Sverige de senaste åren. Över 100 aktörer har slagit sig in på marknaden och konkurrensen är benhård. Staten har lossat på tyglarna och gör det nu fritt för internetbaserade spelbolag att etablera sig på den svenska marknaden så länge de betalar svensk skatt och lever upp till deras hårt ställda krav på användarsäkerhet.

 

Med andra ord kan det vara en god idé av den spelande Londonsvensken att söka sig till en spelsajt med svensk spellicens. Exempelvis finns här en bonuskod till den populära spelsidan Storspelare, som utöver kasinospel också erbjuder betting på massor av sportevenemang.

 

Under matchen mellan Aston Villa och Derby kommer det också att betta live, vilket innebär att man kan göra sina insatser under matchens gång. Oddsen justeras i realtid samtidigt som man kan spela på alla möjliga matchhändelser – vem får nästa gula kort? Vem sätter nästa mål? Och så vidare.

 

Derby

 

De lagen som slutar mellan 3:e och 6:e plats i Championship möter varandra i kampen om den sista Premier League-platsen. Efter säsongens 46 tuffa matcher slutade Derby 6:a och knep den sista chansen att nå hela vägen. Något som gett dem en väldig boost är att Chelseas före detta mittfältsgeneralen Frank Lampard anslutit sig som klubbens nya huvudtränare.

Lampard har infört en spelglad fotboll där spelarna mer eller mindre skulle dö för laget. De har en bred trupp med ett kollektivt målskytte. De har slagit ut Leeds och I finalmatchen den 27:e maj får Aston Villa se upp för Mason Mount, Tom Lawrence och givetvis deras inhemska skyttekung Harry Wilson.

 

Aston Villa

 

På Derbys motståndarsida hittar vi det mer Premier League-vana laget Aston Villa. Laget slutade 5:a i årets Championship och i den första play off-rundan slog de ut West Bromwich i en match som avgjordes efter straffdrama. Tränaren Dean Smith har en fin assisterande tränare i form av John Terry, Chelseas tidigare lagkapten och nära vän till Lampard. Mötet kommer att handla mycket om kampen mellan de två giganterna, och oavsett vilka som vinner ska det bli spännande att följa deras resa i Premier League.

 

Ja, matchen mellan Aston Villa och Derby kommer att bli riktigt, riktigt spännande. Vem hoppas du vinner?