De bästa apparna för att hitta reseerbjudanden

Dec 25, 2020 by

Share Button

Foto: Daria Nepriakhina/Unsplash

 

Att hitta bra reseerbjudanden behöver inte vara svårt. Om du vet vart du ska leta finns det absolut ingen brist på roliga och spännande kampanjer att ta del av. Frågan är, vart letar man egentligen? I den här artikeln går vi igenom fem stycken riktigt bra appar som ger dig information om vart du hittar bra erbjudanden för resor, samt vad du ska göra för att ta del av de allra bästa erbjudandena på marknaden. Häng med!

 

Fem appar där du kan hitta reseerbjudanden

 

Vi har hittat fem stycken appar som gör det busenkelt för dig att hitta bra erbjudanden att ta del av, samt att de även erbjuder möjlighet till att boka både hotell och flyg, och mycket mer. Här är en lista med våra fem favoriter just nu:

 

1. Booking

 

Booking är en riktigt populär sajt för att hitta bra erbjudanden, hotell och destinationer runt om i världen. Här kan du enkelt bläddra bland massvis med olika platser och destinationer, se vilka hotell som finns på varje plats, samt till och med boka direkt i tjänsten! Du kan antingen välja att besöka booking.com i din webbläsare, eller ladda ner deras app till din mobil eller surfplatta.

 

2. Agoda

 

Agoda kan vid första anblick verka väldigt lik booking, vilket även stämmer vad gäller många aspekter. Booking fokuserar dock på hela världen, medan Agoda främst fokuserar på resmål i Asien. Du hittar dock erbjudanden för alla typer av resor här, vilket är anledningen till varför du verkligen borde använda denna tjänst om du söker bra reseerbjudanden i den regionen!

 

3. Hotels

 

Hotels.com är en av världens ledande resesajter. Du kan antingen använda deras hemsida eller app för att ta del av deras erbjudanden, något som erbjuds på regelbunden basis. Här får du även möjlighet att boka en större del av världens alla hotell, oavsett vilken destination, land eller stad det handlar om.  De har även ett lojalitetsprogram du kan ta del av för att få bättre erbjudanden.

 

4. Momondo

 

Momondo liknar övriga appar och tjänster på den här listan, men lägger även stort fokus på flygtjänster. Här kan du inte bara hitta bra erbjudanden på hotell runt om i världen, utan hittar även flygresor, kombinationsresor och massvis mer. Tjänsten har även ett riktigt bra användargränssnitt som gör att du enkelt hittar det du söker.

 

5. Trivago

 

Hos Trivago kan du jämföra hotell, vandrarhem och andra typer av övernattningsmöjligheter från över 900,000 hotell från mer än 250 olika bokningssajter, varav några finns med på den här listan. Här kan du hitta riktigt bra erbjudanden, utan att behöva besöka alla enskilda sajter en i taget. Använd deras app eller besök hemsidan direkt i din webbläsare.

 

 

Tips för att hitta de bästa kampanjerna

 

Det finns några saker du måste tänka på om du vill hitta de bästa kampanjerna. 

 

1. Använd en VPN. Om du använder en VPN-tjänst kan du ändra din IP-adress till i princip vilket land som helst i världen. På så sätt kan du dra nytta av rabatter och erbjudanden som kanske bara är tillgängliga i ett visst land. Som en ytterligare bonus får du även ett extra lager av anonymitet och säkerhet, samt att du kan få tillgång till annat material som egentligen bara är tillgängligt i en viss region.

 

2. Registrera dig och använd lojalitetsprogram. Med ett lojalitetsprogram får du vanligtvis tillgång till rabatter och erbjudanden som utomstående ej har tillgång till. Du kan ibland även avancera i nivå och utnyttja poäng till att exempelvis boka hotell eller liknande. Oavsett vad bör du alltid ta vara på dessa program för att få så bra erbjudanden som möjligt.

 

3. Håll utkik efter sista minuten. Många appar och sajter erbjuder sista minuten-resor. Med dessa erbjudanden kan du ta del av fantastiska rabatter om du har möjlighet att kunna boka en resa med kort varsel.

 

Slutord

Det finns massvis med bra appar som du kan ta del av om du söker bra erbjudanden för dina resor. Med våra fem stycken ovanstående appar kan du hitta fantastiska erbjudanden för allt från hotell och flyg till paketresor som inkluderar allt möjligt, samt även sista minuten-resor.

När du använder dessa appar och hemsidor tillsammans med våra tips om hur du får ut det mesta av dem, då kan du hitta riktigt bra erbjudanden, till och med de kampanjer som möjligtvis egentligen inte är tillgängliga i din region. 

 

Nu har du allt du behöver för att kunna hitta de bästa kampanjerna online. Besök dessa appar för att hitta de bästa erbjudandena för din nästa resa. Ha så kul och lycka till!