Dear Crayfish guests

Sep 5, 2012 by

Share Button

Väderleken ser riktigt bra ut och både allsångshäften och hattar har anlänt. Kräftskivan är helt fullbokad och vi ser fram emot att se er alla där.

Vi kommer ha en bar på plats och som ni alla vet – Cash Is King så ta ut pengar innan ni kommer till venuet. Ta även med ID kort då era namn är era biljetter (18 års gräns)

Vi serverar maten vid 7pm så kom i tid för att få ta del av både sill, lax och kräftor. Venuet öppnar  5pm och är som ni vet en takterass så solen kommer skina på oss hela eftermiddagen.  Ni får även tillåtelse av oss att ta med smått och gott om ni känner att vi inte gottar er tillräckligt. Detta gäller inte alkohol och inte mer än som får plats i handväskan. Känner ni för lite västerbotten ost eller OLW chips så smuggla med det ni, säg inte att vi sa det bara ; – )

Vi serverar olika sorter av smaskig sill, både gravad och rökt lax, skagenröra, potatisallad, knäckebröd och självklart KRÄFTOR! Det kommer vara självservering och vi ber er att respektera mängden mat varje person kan ta. Om vi kommer på någon med att ta för mycket, straffas detta med naken-karaoke uppe på scenen. No exceptions!

Vi tackar våra sponsorer som ni kan se på själva inbjudan här. Det kommer finnas platser för långbords sittning men även chans för picknick i gräset. Vi får helt enkelt se till att göra det bästa av vad vi har och vi ser fram emot en riktigt trevlig kväll med 130 glada vänner!

Music: 5pm -8pm  DJ Ted Alexander 8pm – 9pm Surprise liveact 9pm -closing DJ Lime

Är det några problem eller något ni undrar så finns det fyra personer på plats att prata med:

Nicole Jacobsen, Eventansvarig 07795314407

Charlotte Ågren

Ted Hely Hutchinson ( ENGLISH Please)

Ellen Grefberg