Exklusiva gym i London

Apr 8, 2021 by

Share Button

Om det är något man vill investera i så är det väl ändå sin kropp och knopp. Vi har därför listat några av Londons mest exklusiva och bekostade gym och träningsanläggningar. Priserna ligger mellan £150 och ända upp till £6500. Här snackar vi lyx, lyx, lyx! Observera att gymmens öppettider kan variera något i och med restriktionerna, så kolla in en extra gång vad som gäller exakt på just ditt gym! För er som har en lite mindre budget har vi även skapat listan Gym i London – från budget till lyx

 

Följ varje gyms individuella riktlinjer. Samtliga anläggningar har uppdaterat sin Corona-information och vi rekommenderar att du kollar hemsidan en gång extra innan det är dags att äntra träningslokalen.

 

Foto: Virgin Active

 

Virgin active
Mer än bara ett gym, ja det är Virgin active det! Stället fungerar mer som en klubb, där man kan spa:a och simma också, iallafall om man ser till anläggningen belägen i Kensington.  Stället är beläget på flera andra ställen i London också, bland annat Hammersmith, Chelsea och Canary Wharf. De är utrustade med, bortsett från spa och bassäng, HEAT-studio, Pilates, Cykel-studio och boxning. Såklart också öppna ytor för individuell träning och andra spännande pass. Virgin Active erbjuder också barnpassning. Utöver allt det, så är omklädningsrummen utrustade med fluffiga handdukar och hårprodukter samt utrustning från GHD.

 

Virgin Active är det perfekta gymmet för dig som är ute efter något som är mer än bara ett vanligt gym, men ändå inte vill spendera 7 förmögenheter per månad. Att signa upp sig på ett gym medför dessutom att man har access till alla andra Virgin Active anläggningar, men! Se upp med att gå oftare på någon annan klubb än den du registrerat dig mot – i sådant fall kan du nämligen bli ombedd att byta “hemma-klubb”.

 

Observera att extra kostnader tillkommer för spaet vid anläggningen på Kensington

 

Öppettiderna varierar från klubb till klubb. Se exempel nedan:


Öppettider Kensington:
mån-fre 06-20
lör-sön 08-18


Öppettider Hammersmith:
mån-tors 06.30-20
fre 06.30-19
lör-sön stängt

 

Priser:
medlemskap 12 månader: £169 per månad
medlemskap 3 månader: £185 per månad, samt en startavgift på £50 

 

Foto: Equinox Yoga Studio 

Equinox
Den amerikanska gymkedjan etablerades i UK redan 2012, då i Kensington. De senaste åtta åren har inneburit en expandering från ett gym till tre, och man hittar klubben förutom i Kensington, vid St James och Bishopsgate. 

 

De olika adresserna skiljer lite i utbud, men grundidén med Equinox är It’s not fitness, it’s life. Samtliga studios erbjuder en mängd olika klasser, bland andra yoga, sprint och styrka, pilates och en spa-anläggning. I alla medlemskap får man tillgång till alla klasser, hela gymmet och en app som förhåller sig till dig och dina träningsvanor. 

 

Deras första UK-gym, i Kensington, levererar enorma ytor avlagda för individuell träning med all utrustning som går att hitta på marknaden. De har en toppmodern boxningsstudio och flera olika bastus. En skvallerhemlis? Självaste Meghan Markle har spottats utöva pilates här…. 


Öppettider:

mån-fre 06-20
lör-sön 08-19


Priser:

Medlemskap per månad: £215


Klubben vid St James, också kallad E by Equinox, tar exklusivitet till en ny nivå. Klubben går hand i hand med konceptet private members club, med sina läderfåtöljer och polerade ek-detaljer. Ja, bara inredningen är en klass för sig själv. Här ingår tvätt av personliga tillhörigheter i medlemskapet, likaså tillträde till deras member lounge. Likaså handdukar, färskt kaffe och morgonrock – detaljerna är magnifika på E by Equinox. 

 


Öppettider:

mån-tors 06-20
fre 06-19
lör-sön stängt


Priser:
Medlemskap per månad: £350


Den tredje klubben, vid Bishopsgate, erbjuder också en member lounge, likaså olika typer av bastus. I samma byggnad hittas också en trendig juicebar.


Öppettider:
mån-fre 06-20
lör-sön stängt


Priser:
Medlemskap per månad: £215 

 

Foto: Third Space

 

Third space
Med rekommendationer både från David Beckham och Prins Harry är det ingen tvekan om att Third Space definitivt är utmärkt på kartan över gym att hålla koll på. Deras strävan är, som namnet vittnar om, att vara det tredje stället du väljer att spendera tid på, efter jobbet och hemmet. 

 

Third Space har anläggningar på flera platser i London, Islington (det nyaste!), City, Soho, Tower Bridge, Marylebone och Canary Wharf. Samtliga gym erbjuder pool, cykelstudio, stor variation på klasser och stora ytor för öppet gymmande. Utöver det finner man fräscha omklädningsrum med allt man kan tänkas behöva: bastu, handdukar, produkter för styling och skåp för att förvara grejer. 

 

The yard: Unikt för anläggningen vid Canary Wharf är en multifunktionell del i gymmet som kallas för The yard. Här finns allt man önska i vikt-väg, plats för miniklasser (unikt skräddarsydda för att passa ytan), crosstraining och olika typer av boxning. Här svettas man tillsammans, och peppar varandra. Oavsett om man kör klass eller tränar själv!
Läs mer om The yard här: (https://www.thirdspace.london/canary-wharf/the-yard/

 

Islington: Erbjuder ett så kallat “little space”, där du kan lämna dina små under tiden som du tränar. Det finns en area för de som är mellan 0-3 år, och en för de som är 3-11 år. 

 

Priser Little Space Islington:
0-3 £20 per månad
3-11 £50 per månad 

 

Third Space:
Öppettiderna varierar från gym till gym, men samtliga anläggningar utom City har öppet från måndag till söndag. Se exempel nedan.

 

Öppettider City:
mån-fre 07-17
lör-sön stängt


Öppettider Canary Wharf:
mån-fre 05.30-22.30
lör-sön 08-20


Priser:
Medlemskap per månad: £205

 

Foto: South Kensington Club 

 

South Kensington club 
Dedikerat till allt som har med hälsa och välmående att göra, är den privata medlemsklubben (med hög startavgift av just den anledningen) en plats för likväl avkoppling som träning. Inredningen andas nämligen hemtrevlighet med sina kakelugnar, trägolv och bokhyllor. Anläggningen ligger granne med Victoria and Albert museum och erbjuder 25000 kvadratmeter av både spa och träning. Med flera öppna gym-ytor och fitnesstudios erbjuder South Kensington club träning med influenser från hela världen. Här kan du utöva allt från yoga till boxning, barre och reformer (den nya trenden!

 

Även spaat, som kallas för “bathhouse”, innehar influenser från hela världen. Här finns olika typer av ritualer som innefattar både bastu och kallbad. Du kan också boka in dig på en rad olika behandlingar och koppla av i tea room med en kopp detoxing efteråt. 

 

Öppettider:
mån-tors 06.45-23.30
lör 08-23.30
sön 11-23


Priser:
Under 30:
Medlemskap per månad: £228 samt en startavgift på £500
Över 30:
Medlemskap per månad: £365 samt en startavgift på £1000 

 

Foto: KX gym

 

KX
KX vision är att inte jobba med “quick fixes”, utan att skapa en livsstil som håller livet ut. Med ett gigantiskt urval av klasser är studion, som är belägen i Chelsea, en av Londons mest rekommenderade. I medlemskapet ingår samtliga av klasserna:

 

  • Fem olika sorters yoga
  • Tre olika sorters pilates
  • Barre
  • Ballet
  • Spinning
  • Styrka
  • Dance fit
  • Tabata
  • Boxning
  • Styrkelyft


Du har självklart också tillgång till den övriga gym-ytan, samt till spa, alla lyxiga tillbehör i omklädningsrummet
(vi snackar torrschampo, sminkborttagning, parfym, hårelektronik, morgonrockar och tofflor) och en detaljerad hälsoanalys. 

 

På plats finns också restaurang och juicebar. Med andra ord, man kan lätt spendera en heldag på KX, så har man budget som tillåter den lite saftigare månadsavgiften, tveka inte! PS… Gwyneth Paltrow är ett uttalat fan av anläggningen…


Öppettider:
mån-fre 06.30-22.30
lör-sön 08-20


Priser:
Medlemskap per månad: £595 samt en startavgift på £2000

 

Foto: Lanserhof at The Arts Club

 

Lanserhof at The Arts Club
Ett samarbete mellan The Arts Club och den österrikiska medi-spaat Lanserhof, har denna anläggning kommit att kallas för världens första medicinska gym. Varför? På anläggningen har man nämligen som medlem förmånen att få en fullständig hälsoundersökning som bland annat inkluderar en MR-röntgen. Man får också tillgång till sin egen personliga tränare som man tillsammans med skapar ett träningsprogram, så att det fungerar så bra som möjligt för just dig, och att dina mål ska bli uppfyllda så effektivt som möjligt. 

 

Det högteknologiska gymmet innehar allt vad exklusiv och ny utrustning heter, samt ett mikrochip som minns allt i förhållande till din träning; dvs, vad du kört, hur länge du kört och hur det gick. Den memorerar även vikter och reps. 

 

Lanserhof har ett mycket exklusivt rykte och ett pris därefter. Victoria Beckham har, bland annat, synts till här. 

 

Öppettider:
mån-fre 11-18
lör-sön stängt 

 

Priser:
Medlemskap per år: £6500 samt en startavgift på £1500
För £1000 extra per år, kan man lägga till tvättservice där leverans hem till dörren ingår – efter varje pass.