Februari i London

Feb 8, 2016 by

Share Button

Välkomna tillbaks till vardagen! Nu är vi alltså inne i februarimånad och med det kommer allt det där vardagliga såsom uni och jobb men det händer även roliga saker i den brittiska huvudstaden. Som alltid har vi dem listade här!

Brit Awards 2016

Brit_awards_2016

Kanske är någon av er lyckligt lottade och ska gå på denna stora musikfest. Brit Awards  är brittiska motsvarigheten till svenska Grammis och den återkommer i år igen såklart. Populära programledarduon Ant&Dec kommer att leda oss genom galan som hålls i O2 Arena i London den 24 februari 2016. Biljetterna är slut men ITV kommer att sända live.

Venue: O2 Arena

 

Brits Week 2016

Brits_week_2016

För att uppmärksamma Brit Awards 2016 så kommer man att hylla brittisk musik i samma vecka i något man kallar för Brits Week. Här kommer bland andra kritikerrosade Jack Garratt, Bring me The Horizon att uppträda. Detta är ett samarbete med Sony Music UK.

Venue: Olika ställen runt om i London.

Biljetter

Närmsta tube: tfl

 

Valentine´s Day 2016

TheShard

Om du vill hitta på något med din pojk- eller flickvän på Valentine´s day den 14 feb, som är extra romantiskt då passar en tur upp i the Shard väldigt bra. Njut av utsikten över Londons skyline och drick champagne i Europas högsta byggnad.

Venue: The Shard

Biljetter: Boka redan idag!

Närmsta tube: London Bridge

 

London Fashion Weekend

London_fashion_weekend_16

Det är åter igen dags för London Fashion Weekend i the Saatchi Gallery i Londons Chelsea. Mellan den 25 och 28 februari så kommer du att kunna upptäcka det senaste inom mode och Londons modevärld. Få stilråd av experter och låt dig inspireras av catwalken på plats. Vill du gå? Boka biljetter redan idag.

Venue: Saatchi Gallery, Chelsea

Biljetter

Närmsta tube: Sloane Square

 

Melodifestivalen 2016

Mello

Det är dags igen! Det stora maskineriet som är Melodifestivalen kör igång 2016 års version på lördag 6 februari i Göteborg. Undertecknad kommer att befinna sig på generalrepet på fredagen. Om ni har lust att titta på den första deltävlingen så är det möjligt på Svenska Kyrkan i Marylebone, sändningen startar kl. 7 pm och dörrarna öppnar 6:30.

Venue: Svenska Kyrkan, Harcourt Street

Biljetter: gratis

Närmsta tube: Edgware Road

 

Mode som konstform

Desiree_koster

Många olika mode events sker just i februari runt om i London och Svenska Kyrkan är inte sämre, de bjuder in Desiree Köster den 11 februari till torsdagsträffen. Desiree Köster är Londonbo sedan 1991 och är direktör och kreativt anvarig vid Desiree Köster Couture, där hon skapar unika bröllopsklänningar och damkläder.

Venue: Svenska Kyrkan, Harcourt Street

Biljetter : Gratis

Närmsta tube: Edgware Road

 

The London Bike Show

bikeshow

Intresserad av att pimpa din cykel? Då ska du besöka The London Bike show där toppcyklister visar upp sina konster på Mountain Bikes, BMXer. Här kan du också få din cykel i topp trim av experter. Är du cykelentusiast då är detta stället för dig!

Venue: ExCel London

Biljetter 11- 14 februari

Närmsta tube: Custom house

 

SCC Recruitment Networking

SCC_YP

Är du ny i London och hungrig på inspiration för att klättra på karriärstegen? Då ska du inte missa Svenska Handelskammarens nätverksträff den 2 februari kl. 18:00 till 20:00. Skicka ett mejl till Ebba Wiberg för anmälan. Olika rekryteringsrepresentanter från olika företag är samlade för en kväll så detta är ett ypperligt tillfälle att nätverka.

Venue: Pullman London, St Pancras

Registrera dig:  wiberg@scc.org.uk

Närmsta tube: St Pancras

 

Young Professionals Kick-Off

YP_Maggies

För att kicka igång 2016 på riktigt så bjuder Young Professionals på Svenska Handelskammaren in till en kick-off på Maggies I Chelsea. Drick lite cocktails och ha kul! Du behöver inte betala något då eventet är gratis. Ifall du är sugen på att bli en del av Young Professionals så är detta ett perfekt läge för att mingla med andra medlemmar. Kl 19:00 den 4 februari.

Venue: Maggies, Fulham Road

Biljetter: wiberg@scc.org.uk

Närmsta tube: Fulham road