Försenat flyg? Så spenderar du tiden bäst

Sep 4, 2018 by

Share Button

Försenat flyg? Så spenderar du tiden bäst

 

Allt fler flygresor är försenade och allt fler londonsvenskar får spendera dötid på flygplatsen. När du är trött på att cirkulera i taxfreen kan du roa dig med dessa appar.

 

Att flyga mellan Sverige och London borde vara en kort och enkel process. Själva flygtiden tar sällan mer än ett par timmar, men på senare tid har det blivit värre på den fronten. Nya rapporter visar nämligen att allt fler och fler flygresor är försenade.

Att strosa runt på diverse flygplatser är kanske helt okej för den som inte flyger särskilt ofta, men för många londonsvenskar kan det vara en tröttsam process. När det pliktskyldiga varven i taxfreen är avklarade och den onödigt dyra flygplatsmaten är slukad, finns det inte särskilt mycket att göra.

Av den anledningen kommer här tips på några appar att fördriva tiden med om olyckan är framme.

 

Duolingo

Sugen på att fördjupa dina engelskkunskaper ytterligare? Kanske lära dig några roliga talspråk och idiom? I så fall är Duolingo ett fantastiskt alternativ. Med denna gratisapp får du nämligen massor av roliga språklektioner. Totalt finns det 32 olika språk att förkovra sig i, med allt från engelska till det fiktiva Star Trek-språket klingon.

 

2048

Vill du istället öva hjärnan är 2048 ett roligt alternativ. Här gäller det att svepa ett rutnät med olika siffror för att kombinera dem och komma så nära talet 2048 som möjligt. Efter att ha spelat det en gång förstår du principen. Det är fasligt beroendeframkallande, men också lika roligt!

 

Slotspel

Det har nog aldrig varit mer populärt att pröva lyckan online. Något av det mest populära att spela är olika slotspel, det vill säga uppdaterade versioner av enarmade banditer. Och varför det är så är inte konstigt att förstå. Spelen är snygga och enkla att lära sig. Medan du väntar på flyget kan du besöka Slots.se för att läsa mer om spelen och provspela gratis. Se om det är något särskilt spel som faller dig i smaken! Om du hittar något går det utmärkt att spela ”på riktigt” istället.

 

Tender

Unleash your inner foodie. Tender beskrivs som ett Tinder för matälskaren är en utmärkt app för den som vill berika gourmeten i sig. Här kan du kommunicera med andra matälskare, scrolla igenom fantastiska matbilder och utbyta recept. Ganska genialt om du vill hitta ny inspiration i den brittiska matkonsten eller helt enkelt är sugen på att testa något anat!

Detta var några tips på olika roliga sätt att fördriva tiden på medan du väntar på flyget. Givetvis hoppas vi att flygbolagen rycker upp sig, men om olyckan är framme behöver du inte ta de där extra varven i taxfreen längre.