Nanny med engelsk+svensk förskolebakgrund söker familj (Hammersmith med omnejd)

LondonSwedes – Swedish online community in London Forums JOBB! Jag söker jobb! Nanny med engelsk+svensk förskolebakgrund söker familj (Hammersmith med omnejd)

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #46450
  Helena Hedkvist
  Participant

  Hej alla!

  Jag är en svensk tjej som söker en heltidstjänst som liveout-nanny för barn från 1 år och uppåt, fram till september eller eventuellt längre. Jag bor i Hammersmith, med promenadavstånd till District, Piccadilly, Hammersmith & City, Circle och Central Line, samt Overground. Jag har manuellt körkort, enhanced DBS och svenskt polisregisterutdrag från 2016.

  Tidigare har jag jobbat på förskolor både i Sverige och London. Jag har erfarenhet av åldrarna 6 månader till 6 år. Min engelska är extremt bra, och jag talar god franska. Vad gäller äldre barn har jag varit studiecoach (matematik och fysik) för nionde klass t.o.m. sista året på gymnasiet. Nyligen har jag skrivit klart min kandidatuppsats i biologi, och jag har läst matematik på Stockholms universitet i 1.5 år (90 hp) som del av masterprogrammet ”ämneslärare för gymnasiet (biologi och matematik)”. Om ditt barn är i den åldern att han/hon har läxor, kommer jag därmed garanterat kunna vara till hjälp. Därutöver har jag arbetat med vilda fåglar och tagit emot barngrupper som fått lära sig om fåglars utseenden och vanor, och hur vi ringmärker dem. Jag har alltså erfarenhet av att ensam undervisa större barngrupper utomhus, och jag fick mycket positiv feedback från både besökare och arbetsgivare.

  Som person är jag varm, lekfull, kreativ och har hög arbetsmoral. Jag älskar att sjunga och har en bred repertoar av barnsånger på engelska, svenska och franska. Ibland har jag hittat på egna texter, i pedagogiskt syfte eller bara för skojs skull.

  Jag ser ett nannyjobb som en chans att få ägna all min kraft och uppmärksamhet åt ett eller ett fåtal barn, och följa deras utveckling. Under min tid på den engelska förskolan genomgick jag träningarna ”EYFS: The Basics” och ”Health and Safety Awareness”. Jag har viss erfarenhet av montessoriverksamhet.

  Om din familj söker en erfaren, varm, kunnig och hårt arbetande nanny, hör gärna av dig på

  helena.hedkvist@gmail.com,

  så skickar jag över mitt CV.

  Vänliga hälsningar
  Helena

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.