Fotboll på konferensresan

Nov 7, 2019 by

Share Button

 

Att resa på konferens till London är inte ovanligt och det är alltid en god idé att hitta aktiviteter att sysselsätta personalen med. Lyckligtvis finns det gott om saker att roa sig med i Englands huvudstad för att slippa sitta på hotellet hela dagen. Att gå på pub eller restaurang är det första tipset, det finns många att välja mellan. I London befinner sig folk på puben även under vardagar och det kan vara en skön avkoppling under konferensresan.

Ett annat tips som vi varmt rekommenderar er att fundera på är att se fotboll i London. I London finns det i nuläget fem fotbollslag som spelar i högsta ligan vilket ger er gott om möjligheter att besöka en arena. Känslan av att titta på en fotbollsmatch i England är en annorlunda upplevelse och du måste vara där för att kunna förstå fotbollens innebörd i landet. Du behöver absolut inte vara en supporter för att se på en match.

 

Se på teater

En annan populär aktivitet i London är teater och det är ett tips att kolla upp ifall det går någon bra föreställning under ert besök. London kallas för Europas teatermekka och självaste Shakespeare har sina rötter i staden. Några av de största teatrarna i staden är Royal National Theatre och The Old Vic exempelvis. Det går oftast även musikaler som du kan besöka i staden, oftast går stora föreställningar som Mamma Mia! och Phantom of the Opera. Just nu visas Mamma Mia The Party! på 02 där ni kan avnjuta en trerätters medans ni ser showen. 

 

De vanligaste sevärdheterna

Om det är första gången ni befinner er på konferensresa i London kan det vara trevligt att kolla in de största och vanligaste sevärdheterna i staden. Du kan till exempel ta en titt på maffiga Big Ben som är hela 96,3 meter hög. Westminster Abbey är en annat välbesökt sevärdhet och kyrkan är mycket vacker. Madame Tussauds vaxmuseum är annars ett mycket populärt alternativ där du kan ta bilder med diverse kändisar, de ser nästan levande ut!