Gör business i London

Feb 23, 2015 by

Share Button

Medan det har uppfunnits en massa ny teknik för att kunna ha ett perfekt möte som möjligt har man nästan glömt bort hur standard mötena brukade se ut. Det handlar inte alltid om att kunna genomföra en bra PowerPoint presentation och bära den mest perfekt skräddarsydda kavajen.

Enligt en undersökning som har gjorts känner endast ett fåtal av arbetsgivarna att deras möten är produktiva. Det finns flera anledningar till att anställda samlas för att komma fram till en lösning men lämnar mötet ännu mer förvirrade än innan. För att kunna imponera på din chef eller för dig som är chef att hålla dina anställda engagerade finns det en del tips att ta del av.

Hotell

Om ett större möte krävs för ett stort antal anställda och företaget inte har någon lokal anpassad för detta finns det många hotell i London som erbjuder bra lokaler för detta. De erbjuder ofta även dig olika typer av tillval i form av mat och dryck, tekniska produkter etc. Lokalerna är anpassade för stora möten och det kan vara en bra omväxling för företaget att komma ifrån kontorslokalen.

Stående möten

Det är statistiskt sätt bevisat att stående möten kan vara mer produktiva än sittande möten. Om du jobbar på ett kontor spenderar du majoriteten av dagen på att sitta ner med pappers eller datorarbete. Att stå upp ger kroppen en ny position och hjärnan blir mer produktiv. Så varför inte samla mötet runt ett högt bord ni alla kan stå runt. Det krävs inte lika mycket plats som ett sittande möte och idéerna kommer flöda över bordet.

Mötespromenad

Om ni endast är ett fåtal personer som inkluderas i ett möte, varför inte ta en promenad till ett café eller en restaurang och diskutera eventuella förändringar och förbättringar? Att kunna andas in frisk luft hjälper dig att hitta lugnet och lägga fram dina förslag på ett fint sätt. Om ditt jobb ligger nära Hyde Park så kan du föreslå en promenad här som är till att föredra framför en promenad på Oxford Street då du kan behöva skrika ut dina förslag.

Om du ändå behöver det där lilla extra…

Om inget av ovanstående hjälper finns det alltid utvägar i form av tekniska produkter. Du kan testa att investera i en ny hårdvara, på Staples finns det ett stort utbud. Tekniken kan hjälpa dig att hitta flyt i din presentation och ge dig det perfekta stöd som du kanske inte kan prestera genom tidigare nämnda möten. Att investera i ett bra mjukvarusystem som PowerPoint och Photoshop och att kanske ta del av en kurs som lär dig mer om presentationsteknik ger dig allt du behöver för att glänsa framför dina kollegor.

Och varför inte ta en promenad i det förhoppningsvis fina vädret innan ditt möte så du anländer till din presentation med ny frisk energi och kan få dina förslag att lysa?