Håll formen med Friskis&Svettis London!

Jul 18, 2012 by

Share Button

Vill du hålla dig i form på svenskt vis mellan alla pub-besök i London i sommar? Då kan du sluta leta nu! Friskis&Svettis London kör traditionella jympapass sex dagar i veckan i centrala London.

Friskis startade i London 2005 och finns nu på plats i Marylebone, West End, Islington och i City med fartfyllda jympapass året om. Under sommaren erbjuds även utomhusjympa i Highbury på söndagarna.

”Vi har ett otroligt sug efter fler pass och expanderar med nya ledare och lokaler så fort vi kan. Våra motionärer kommer förstås för att träna men också för att träffa folk!”, säger Johan Wissinger, ordförande och jympaledare för Friskis&Svettis.

Under sommaren kör Friskis sju pass i veckan i centrala London. Tisdagspassen på YMCA är de mest populära. Torsdagsjympan i Islington brukar följas av pub och pizza på en pub mittemot och utejympan i Highbury följs av en traditionsenlig brunch på Upper Street.

”Vi har fantastiska ledare och funktionärer som får föreningen att gå runt på ideell basis och fortsätter att växa. För våra motionärer innebär det superroliga pass med hög kvalitet på bra tider, centralt i London. Motionärerna uppskattar också den flexibilitet vi erbjuder samt att det är billigt att träna på Friskis”, fortsätter Johan.

Sommarschema: 1 juli – 2 september

Måndag 19:30 Angel Islington – Movingartsbase
Tisdag 19:15 & 20:15 West End – Central YMCA
Onsdag 18:30 West End – Central YMCA
Torsdag 19:00 Angel Islington – Movingartsbase
Lördag 13:30 West End – Central YMCA
Söndag 11:30 Highbury – Highbury Fields – gratis utejympa följt av brunch!

Pris: Pay-as-you-go £5
10-pass klippkort £40

Höstschemat drar igång måndagen den 3 september med 10 jympass i veckan i i Marylebone, West End, Islington och the City.

Hemsida: http://www.friskissvettis.co.uk/
Facebook: http://www.facebook.com/groups/5545944594/