Icke-turistiga saker att göra i London

Apr 2, 2019 by

Share Button

Icke-turistiga saker att göra i London

 

 

London kan bjuda på mängder av upplevelser och aktiviteter. Många av dessa är sådant som man hittar i guideböcker och andra tips för turister. Men har man redan haft äventyr och upplevelser i London kan det vara dags att börja tänka på vad annars man kan se och göra.

 

Åka ut till Frank’s Cafe

 

Beläget uppe på taket på ett flervåningsparkeringshus i Peckham ligger Frank’s Cafe och är en favorit bland lokalbefolkningen. En stor anledning till varför det inte är en riktig turistplats är för att det ligger något avsides. Men tar man sig bara upp alla trapporna och får en chans att se utsikten med en drink i handen förstår man snabbt varför Frank’s Cafe är speciell. Tar man sig ut hit tidigt kan man även avnjuta en god brunch här.

Få håret fixat på en lyxsalong

 

Alla besöker vi ju regelbundet frisören och klipper eller fixar håret på något annat sätt. Men ett besök kan bli något helt annat än det normala genom ett besök på någon av de främsta salongerna i London. Vare sig man vill klippa sig eller göra något annat kan detta minst sagt bli en upplevelse. Vill man dock sätta in löshår kan det vara smart att svänga förbi Poze Hair och först titta på vad man möjligen kan få välja mellan.

 

Varva ned på Primrose Hill

 

Primrose Hill är en berömd del av Regent’s Park, en av de åtta kungliga parkerna i London. Kullen ger en fantastisk utsikt över området runtomkring och är det bra sikt kan till och med se London Eye, The Shard och BT Tower härifrån. Med andra ord är det en perfekt plats att slå sig ned, ta det lugnt och kanske njuta av en fin liten picknick.