Jobb: Butler på ambassadresidenset i London

Nov 8, 2018 by

Share Button

Foto: Inifrån Ambassadresidenset/Hallandsposten

 

 

Arbeta som butler/husföreståndare i ambassadresidenset i London!Svenska residenset i London utgör ambassadörens bostad och har en omfattande representationsverksamhet.

Butlern/husföreståndaren spelar en central roll i verksamheten. I tjänsten ingår övergripande planering, samordning och genomförande av aktiviteter som ingår i den dagliga driften och representationen vid residenset. Representationen innefattar mottagningar, frukostmöten, luncher och middagar för större och mindre sällskap.

Butlern/husföreståndaren bistår med mottagning av gäster, dukning, servering, planering, gestaltning och andra arbetsuppgifter. I arbetet ingår att säkerställa bemanning och arbetsledning av inhyrd serveringspersonal, lokalvård, vård av inventarier, kontakter med inhyrt städbolag och leverantörskontakter. Butlern/husföreståndaren har ett nära samarbete med ambassadörens kock.

Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och flexibelt med god förmåga att planera, organisera och följa upp representationsverksamhet. Du drivs av att ge god service och det är en självklarhet för dig att samarbeta och bidra till att verksamhetens arbete löper smidigt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer kvalité genom att arbeta strukturerat och vara noggrann även under tidspress och vid ändrade förutsättningar. Arbetet kräver en överblick av helheten samtidigt som detaljerna kring service och representation är av stor vikt.

 

Vad söker vi?

 

Vi söker någon som är ansvarsfull, flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga och gott omdöme. Du har hög integritet och gott ordningssinne. Det är meriterande att ha god kunskap om etikettsregler. Det är också meriterande med erfarenhet kring samordning och arbetsledning av servicerelaterade uppdrag. Goda språkkunskaper i engelska erfordras.

 

Relevant utbildning inom servissektorn exempelvis hotell- och restaurang samt erfarenhet av att arbeta med representation på hög representativ nivå, ex koncernledningsnivå.

Du är ansvarsfull, flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har hög integritet och god kunskap om etikettsregler. Goda språkkunskaper i engelska erfordras.

 

Tjänsten är en heltidsanställning och vi ser gärna att du tillträder i januari 2019.
Lön enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Egen bostad på residenset ingår i tjänsten.

 

Såhär söker du:

Tycker du att det låter intressant? Vi tar gärna emot din ansökan med CV senast den 21 november 2018. Märk din ansökan ”butler/husföreståndare” och sänd den till ambassadens e-mailadress: ambassaden.london@gov.se eller till: Embassy of Sweden, 11 Montagu Place, London, W1H 2AL
Mer information om tjänsten lämnas av kanslichef Annica White +44 20 7917 6431 och butler Lucas Lundahl +44 7818 542146

 

Sista ansökningsdag 21 november