JOBB: Säljare i London

Mar 9, 2015 by

Share Button

Är du redo att bli Londons nästa stjärnsäljare?

3C Online söker medarbetare till sitt nyöppnade kontor i London! I samarbete med Scan Group erbjuds en ypperlig utmaning i högt tempo beläget i den mest attraktiva arbetsstaden i världen. Tillsammans kommer medarbetare att arbeta med skandinaviskt inriktad telefonförsäljning och kundservice med ett spännande och fartfyllt läge vid London Bridge i centrala delen av staden.

Sverige Online är ett av Sveriges främsta callcenters, med huvudkontor i Lund. På uppdrag av några av landets största företag inom en rad olika branscher så arbetar vi med kvalitativ försäljning och kundservice. Nu söker vi förstärkning på vår säljavdelning med inriktning mot konsument, med goda vidareutvecklingsmöjligheter inom företaget. Tjänsten avser heltid på dagtid, och du kommer att ha ett tätt samarbete med våra duktiga coacher, och även ha tillgång till kontinuerliga sälj- och produktutbildningar. Din anställning hos oss inleder du med vår beprövade introduktionsutbildning, som förbereder dig inför jobbet som säljare och ger dig verktygen du behöver för att kunna öka din prestation och vidareutvecklas. Vi tror att du vill arbeta med försäljning på ett effektivt och seriöst vis, att du är kundorienterad, förtroendeingivande och positiv. Eftersom arbetet består av kundkontakt via telefon så behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och ha en tydlig och bra telefonröst. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en merit, men är inte något krav.

Har du energin och viljan att lyckas så har vi definitivt erfarenheten och kunskapen! Intresserad? Skicka din ansökan till mikael.svensson@onlinesverige.se eller ring +44 (0)870 933 0423 för mer information.