Juli i London (och övriga UK)

Jun 28, 2015 by

Share Button

Varmaste dagen på flera år inträffade den 2 juli i London med sina 36 grader på vissa håll. Sommaren är i full blom och även då många lämnar staden så finns det fortfarande fler aktiviteter än någonsin! Inte nog med en juli-lista vi har även London bästa badställen samt de tidigare artiklarna Londons bästa rooftops och London bästa parker. Ni kan även gå tillbaka till Juni i London för events som sträcker sig över hela sommaren. Missa inte heller:  festivaler i Storbritannien samt Londons bästa bar och klubbhäng nu i sommar!

Här är vår juli-lista!

 

Farr festival

 

Farr festival

Farr är en ny, up and coming festival och har sedan premiären 2010 blivit ett av de populäraste boutique eventen i UK. Det som började som ett litet event för nära vänner och familj välkomnar nu runt 2000 besökare. Med sin imponerande location i ett övergivet skogslandskap är det här en festival väl värt ett besök för den som letar efter en galen skogsfest med några stora DJ namn just nu.

Bland årets line-up finns AME, BECCA DEE, BENNY PAGE, CADENZA, CHANNEL ONE, EDWARD SCISSORTONGUE , EROL ALKAN, GERD JANSON, HEIDI, JAMIE RODIGAN och många fler.

Mer information om Farr Festival hittar du här.

Datum: 16 – 18 juli 2015
Plats: Bygrave Woods, Hertfordshire
Camping: Ja

 

Wireless festival

Wireless festival

Avicii, Kendrick Lamar, Jessie J och Duke Dumont är bara några av alla artister som kommer till årets Wireless festival i Finsbury Park. Säg till att köpa en biljett redan nu innan de blir slutsålda. Det är datumen 3 till 5 juli som gäller.

Biljetter här!

Plats: Finsbury Park
Närmsta tube: Finsbury Park

 

Alexander_McQueen

Alexander McQueen

Hela juli och fram till 2 augusti kan man se en helt unik utställning med Alexander McQueen. En stor del av hans modeskatt finns att skåda under hela juli på Victoria and Albert museum.  Var säker på att få en biljett genom att kontakta muséet. Biljetter

Venue: Victoria and Albert Museum
Närmsta tube: South Kensington

 

Aeronat

Aeronaut Summer Spectacular

USA s nationaldag är 4 juli och detta kan firas på många ställen i hela London. Varför inte gå till Aeronaut där de kör 4th July tema. Fokus på denna pub i Acton är cirkus, akrobatik och uppträdanden Vi upptäckte denna pärla då Yammel från vår Midsommarfest är en flitig artist på Aeronaut.

Aeronauts hemsida och biljetter!
Venue: Aeronaut
Närmsta tube: Acton Town

 

Circus London

Circus London 

Ännu mer circus! Vill du vara med om en annorlunda restaurang/bar upplevelse så kan du besöka Circus vid Convent Garden. Cirkus har underhållning mellan rätterna och är en dyr men annorlunda upplevelse.

Venue: Circus – Convent Garden
Närmsta tube: Holborn eller Covent Garden

 

Svenska nätverksträffar 

Är du ung i karriären och kanske medlem i Svenska Handelskammarens unga nätverk Young Professionals. Då ska du inte missa Young Professionals Cocktail Club på nattklubben Mahiki den  31 juli. Registrering här!

Venue: Mahiki , 1 Dover Street, Mayfair
Datum: 31 juli
Närmsta tube: Picadilly Circus

Regent's summer Nights

Summer Streets – Regent Street

Varje söndag i juli kommer trafiken att stängas av på Regent Street. För fjärde året i rad så anordnas Summer Streets, där olika event kommer att fylla denna populära shoppinggata i London. Bland annat modeshow med gatans alla butiker på catwalken. Detta sker söndagen 19 juli. Mer info om Summer Streets här!

Plats: Regent Street
Datum: Varje söndag hela juli
Närmsta tube: Oxford Circus eller Piccadilly Circus

Unsigned London

Unsigned London Festival

Vill du upptäcka London nya talanger? Till helgen 4-5 juli kan du lyssna på osignerade artister från London i Shoreditch Park i det som kallas för Unsigned London Festival.  Kom och upptäck det senaste inom både jazz, r&b, rock och elektronisk musik! http://unsignedlondon.co.uk/

Plats: Shoreditch Park
Datum: 4-5 juli
Biljetter: Gratis
Närmsta tube: Old Street

roxette

Svenska legender till London

Roxette kommer till Londons O2 Arena den 13 juli. Yes, du hörde rätt! Marie Fredriksson och Per Gessle är ute på turné just nu för att bjuda publiken på en show med både gamla klassiker och ny musik! EXCITING!

Venue: O2 Arena
Datum: 13 juli
Biljetter!
Närmsta tube: North Greenwich

broadway house

Utomhusbio på Broadway House

Vi har skrivit om Broadway House i tidigare listor och nu i juli är det utomhusbio här för den som önskar. Söndagen den 5 juli kl. 19:00 så visar klubben “Press Play”  filmen “Ocean´s 11” på denna roof top. De visar även 11 andra filmer under sommaren. Säkra din biljett här! 

Venue: Broadway House, 476 Fulham Road
Datum: 5 juli
Närmsta tube: Fulham Broadway

Volleyboll

Beachen kommer till Canary Wharf

Gillar du Beach Volley? Ta dig då till Canary Wharf  17 juli för att se olika lag tävla i just denna sport. Denna pop up Beach Volley court kommer att vara placerad i Montgomery Square och detta tournament kommer att ledas av Rob Walker. Mer info här! Canary Wharf är ett bankdistrikt och det kan ni läsa mer om här i vår lista med gratis saker att göra i London.

Venue: Montgomery Square, Canary Wharf
Biljetter: Gratis
Närmsta tube: Canary Wharf