Så fixar du julstämningen i London 2018 

Oct 9, 2018 by

Share Button

Så fixar du julstämningen i London 2018 

 

Nu är det snart jul igen. Om du nyper dig i armen och undrar vart året tog vägen så är du inte ensam. Tiden går snabbt och du bör se till att planera julhelgen så snart som bara möjligt. Särskilt om du tänker lämna Sverige och resa till en annan europeisk stad som London. Här är några tips på hur du kan komma i rätt julstämning i London 2018. Lägg dem på minnet och se fram emot en jul som du kan spara som ett vitaminpiller i minnet.

 

Gå på julmarknad i London

Julmarknader är fina saker. De erbjuder dig hantverk, konst, god mat och varm dryck. Brittiska julmarknader är minst lika spännande som svenska. Det som är så bra med en marknad är att du alls inte måste shoppa för att ha kul. Att gå omkring och observera varor och de som säljer dessa är underhållning som du kan njuta av alldeles ensam eller i goda vänners lag.

Bra marknader har också underhållning i form av musik och ibland föreställningar. Ta en paus och fika på brittiskt sätt med te och inhemska bakverk. Se bara till att du anländer innan det blir alltför fullt med besökare. Du hittar datum till de bästa julmarknaderna i London här.

 

Vinterspel och sporter

Skridskor i parken eller kanske en frisk promenad längs med Themsen floden. Jul förknippas av många med sporter som är typiska för vintern. Hitta en plats där du kan få testa skridskosegling om du törs. En dag med starka vindar så är det här otroligt spännande. Andra julsporter som du kan ge dig på är curling eller go-kart på is.

När du inte har lust att ge dig ut och själv snöra på skridskor så kan du istället surfa på din mobiltelefon och spela julslot på ett online casino. Testa julslots som Merry X Mas, Secrets of Santa och Foxin Wins a Very Foxin Christmas. Om du har tur så kanske det blir en slant som räcker till lite mer shopping i London. Fler julklappar till dig och till dina kära.

Det finns faktiskt gott om julspel för din mobil som du kommer att ta med dig till London. Se på kylan därutanför genom fönstret på ditt hotellrum och ladda ner spel som ElfYourself eller Christmas Sweeper 3 för att komma i helt rätt stämning.

 

Shopping i London

I London så kan du shoppa precis allt. Du finner det allra senaste inom mode på de stora varuhusen men också vintage i mindre butiker. Du kan boka din julshoppingresa med SAS och åka i syftet att handla dina julklappar i London. Det här är verkligen inte så dumt för i London så kommer du att uppleva att shopping av julklappar är riktigt kul och alls inte stressigt.

 

Alternativa julupplevelser

För att du ska få julstämning i London så måste du inte pyssla med traditionella saker som att åka skridskor eller gå på julmarknad. Det händer alternativa saker i London som är minst lika stämningsfulla. Om du är i staden på juldagsmorgonen så kan du till exempel se ett gäng britter tävla i simning i Peter Pan Cup i en iskall sjö.

Om det är viktigt för dig med någon form av koppling till julen så kan du gå och se en hel stad byggd av pepparkakor. Londons arkitekturmuseum fyller två våningsplan med byggnader av pepparkakor. Du kan delta i workshops men undvik att ta en bit av utställningen. Det är förbjudet! Utställningen är relevant redan i november så den kan bli en perfekt paus då du är i staden för att vila upp dig inför julhelgen hemma i Sverige.