Lägenhetshotell

Apr 27, 2011 by

Share Button

Londons populäraste lägenhetshotell.
Presidental

Presidental Apartments Kensington ****

Adress: 6-12 Barkston Gardens, Kensington, SW5 0EN
Närmaste tube: Earls Court
Telefon: +44 (0) 20 7373 4040
Hemsida: www.presidentialapartments.co.uk/en/kensington-apartments
Boka boende här!

Glamorösa Presidental Kensington erbjuder ett femtiotal moderna lägenheter i olika storlekar för att passa olika sällskap. Alla lägenheter har ett välutrustat kök, tillgång till kabel-tv samt trådlöst internet. Lägenheterna är anpassade för både korta och längre vistelser. Då lägenheterna ligger i Kensington är det inte långt till Londons främsta sevärdheter. Detta hotell är ett av två lägenhetshotell som ingår i det utbud som det privatägda Presidental tillhandahåller. Det andra hotellet finns i Marylebone.

 

Plaza on the River

Plaza On The River Hotel ****

Adress: 17 Albert Embankment, Waterloo, SE1 7TJ
Närmaste tube: Waterloo eller Vauxhall
Telefon: +44 844 854 5295
Hemsida: www.plazaontheriver.co.uk
Boka boende här!

Detta lägenhetshotell ligger precis vid södra sidan av Themsen. De flesta lägenheter har utsikt över vattnet, pariserhjulet London Eye och Houses of Parliament. Hotellet är beläget vid Vauxhall och det är inte långt till stationen Waterloo där ett flertal tunnelbanelinjer och tåglinjer finns tillgängliga, så det är lätt att ta sig till både sevärdheter och shoppingstråk.

 

Taj 51

Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences *****

Adress: 51 Buckingham Gate, Westminster, SW1E 6AF
Närmaste tube:
St James’s Park
Telefon:
+44 (0) 20 7769 7766
Hemsida:
https://taj.tajhotels.com/en-in/taj-51-buckingham-gate-suites-and-residences/

Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences är ett femstjärnigt lyxhotell med endast lägenhetssviter, beläget nära Buckingham Palace bara en kort promenad från Londons övriga sevärdheter. Som gäst bor du i några av de mest rymliga och exklusiva sviterna i London och får dessutom tillgång till personlig service av högsta klass. Varje boendealternativ har ett stort vardagsrum och ett fullt utrustat kök, allt för att det ska kännas som ett ”hemma borta”. Här finns också tre restauranger, varav en är Michelin-belönad, två barer och ett populärt wellness-center.      .

 

Beaufort House

Beaufort House *****

Adress: 45 Beaufort Gardens, Knightsbridge, SW3 1PN
Närmaste tube:
Knightsbridge
Telefon:
+44 (0) 20 7584 2600
Hemsida:
http://www.beauforthouse.co.uk/

Beaufort House, som ligger i exklusiva Knightsbridge, har 21 lyxlägenheter med 1-4 sovrum. Detta eleganta lägenhetshotell är idealt för både korta och långa vistelser, då bland annat daglig städning, fullt utrustat kök, tvättmaskin/torktumlare och satellit-TV ingår. Dessutom får gäster gratis tillgång till närliggande Aquilla Health. Rummen är individuellt utformade med stilren interiör. Personalen gör allt för att du ska känna dig välkommen, vilket gör att många gäster återkommer år efter år. Harrods ligger på gångavstånd och det är lätt att ta sig till Londons andra sevärdheter.               .

 

Apple Apartments

Apple Apartments Hyde Park ****

Adress: 1 Westbourne Crescent, Bayswater, W2 3BY
Närmaste tube:
Lancaster Gate och Paddington
Telefon:
+44 (0) 20 8519 5565
Hemsida:
http://www.apple-apartments.com/hydepark/

Lägenhetshotellet Apple Apartments Hyde Park ligger i hjärtat av västra London. Välj bland rymliga lägenheter med ett, två eller tre sovrum, bara några minuters promenad från Londons kommersiella centrum. Hyde Park som ligger i anslutning till hotellet är en grön och fridfull oas, perfekt när du behöver en paus från innerstadens stress. I närheten ligger också fashionabla Marylebone High Street, Oxford Street och trendiga Notting Hill. Lyxlägenheterna har öppen planlösning med matplats och komplett kök. Gratis Wi-Fi ingår, liksom daglig städning.

 

The Apartments Chelsea

The Apartments Chelsea ****

Adress: 36 Draycott Place, Chelsea, SW3 2SA
Närmaste tube:
Sloane Square
Telefon:
+44 (0) 20 7589 3271
Hemsida:
http://www.theapartments.co.uk/serviced-apartments-in-chelsea/

Detta hotell erbjuder eleganta lägenheter i Chelsea, en kort promenad från Sloane Square. Vissa av lägenheterna ligger i en klassisk röd tegelbyggnad i viktoriansk stil vid Draycott Place, medan andra ligger på intilliggande gator. Lägenheterna har fullt utrustat kök, lyxiga badrum och harmoniska sovrum. Dessutom byts sängkläder en gång i veckan. Då Saatchi Gallery ligger runt hörnet, och många andra gallerier och museum finns i närheten, passar detta boende den som vill bo i ett lugnt, kulturellt område under sin Londonvistelse.       .

 

Town Hall

Town Hall Hotel and Apartments *****

Adress: Patriot Square, Hackney, E2 9NF
Närmaste tube: Bethnal Green
Telefon: + 44 (0) 20 7871 0460
Hemsida: www.townhallhotel.com
Boka boende här!

Town Hall Hotel & Apartments öppnades 2010 i vad som en gång i tiden var ett stadshus. Hotellets stil är en fusion av edwardiansk stil (från 1900-talets första årtionde) och dagens moderna detaljer. Rummen och lägenheterna är mycket rymliga och har moderna bekvämligheter som satellit-TV, DVD-spelare, trådlöst internet och mer. Hotellet ligger nära Shoreditch som är känt för att vara ett konstnärlig stadsdel med många gallerier och unika butiker.

 

Vancouver Studios

Vancouver Studios ***

Adress: 30 Prince’s Square, Bayswater, W2 4NJ
Närmaste tube: Bayswater
Telefon: +44 (0) 20 7243 1270
Hemsidawww.vancouverstudios.co.uk
Boka boende här!

Vancouver Studios erbjuder lite enklare och mindre lägenheter inne i stan. Perfekt beläget i fashionabla Bayswater, inte långt från Hyde Park eller det trendiga området Notting Hill. Varje lägenhet har ett litet kök och hotellet erbjuder även förbeställning av matvaror vid bokningstillfället om man vill laga mat på rummet. Dock finns det en hel del caféer och restauranger in området om man väljer att dinera ute.

 

Athenaeum

The Athenaeum Hotel *****

Adress: 116 Piccadilly, Mayfair, W1J 7BJ
Närmaste tube: Green Park och Hyde Park Corner
Telefon: +44 (0) 20 7499 3464
Hemsida: www.athenaeumhotel.com
Boka boende här!

The Athenaeum är ett femstjärnigt hotell som erbjuder moderna sviter och rum, men även lyxlägenheter. Hotellet inhyser även en spa-anläggning med utsikt över lummiga Green Park och trädgårdarna kring det kungliga slottet Buckingham Palace. Det fantastiska läget möjliggör att ta sig till de flesta sevärdheter eller shoppingområden till fots. Är man en whiskyälskare så har hotellrestaurangen en mysig whiskybar med ett omfattande sortiment av över 270 olika whiskysorter.

 

Kolla in andra boendealternativ i London här!