Måns Zelmerlöw är årets gästartist på LondonSwedes Lucia Night

Nov 11, 2021 by

Share Button

Vår fantastiska Luciakör är äntligen tillbaka och i full gång med att repetera inför årets Luciatåg! Den 13 december kan ni se oss igen på Lyric Hammersmith, en av våra absoluta favoritlokaler i västra London. Som grädde på moset har vi, även i år, med oss en speciell gäst. 2017 var det Miriam Bryant och på vårt senaste event, 2019, var det Molly Hammar. I år kan LondonSwedes stolt presentera att Måns Zelmerlöw kommer gästa vår magiska julkonsert!

 

Foto: Magnus Ragnvid

 

Måns är vårt självklara val då han bor i UK sedan några år tillbaka. Han har även gjort sig familjär för den brittiska befolkningen då han tog hem segern för Sverige och Eurovision Song Contest i 2015. Sedan var han programledare för Eurovision Song Contest i Stockholm 2016. Hans karriär tog fart i det svenska popprogrammet Idol, där han deltog 2005 och slutade på en femte plats. Sedan dess har han vunnit programmet Let’s Dance, producerat flera hitlåtar (bland annat Cara Mia) samt spelat in både julalbum och julshower! Måns har precis hintat på hans officiella Instagram att han håller på att spela in ett nytt album i England!

 

 

Nedan följer mer info om kvällen och biljettsläpp: 

 

Datum: Måndagen den 13 december
Tid: 18.30 – 22.00 (Exakta showtider TBC)
Plats: Main Hall på Lyric Hammersmith Theatre, Lyric Square, King St, London W6 OQL

 

Förköpsbiljetterna till medlemmar som tidigare har skrivit upp sig släpptes torsdag 11/11 21.00. 90% av biljetterna gick denna kväll! Wow, tack till alla som köpte! Det officiella släppet blir fredag den 12/11 12.00. Här kan ni köpa resterande biljetter:

https://www.eventbrite.co.uk/e/londonswedes-lucia-night-with-mans-zelmerlow-tickets-208523227587

 

Also – Don’t miss the chance to join our future events and sign up for pre-sale tickets!

Add yourself to LondonSwedes Events Guestlist