Läxhjälp online med studiecoach från ledande universitet

Apr 14, 2020 by

Share Button

My Academy erbjuder personlig läxhjälp online för att underlätta studierna för svenska högstadie- och gymnasieelever i London under situationen med Covid-19. Samtliga av våra studiecoacher är toppstudenter från de ledande universiteten i Sverige och brinner för att hjälpa sina elever att få bättre ämneskunskaper, studieteknik och motivation genom läxhjälp.

 

  • Träffa er studiecoach 1-2 gånger per vecka
  • Skriftlig rapport till dig som förälder efter varje träff
  • Anteckningarna sparas på din dator
  • Alla studiecoacher går på ledande universitet

 

Få fri rådgivning här!


Att skolorna har stängt i London, på grund av Covid-19, är en utmaning för både lärare, föräldrar och elever. Vi vet att det kan vara svårt att hitta motivationen att studera på distans och att lära ut någonting som man inte har läst på länge, men det är lika viktigt som innan att nå uppsatta mål samt att hålla betygen uppe. 

My Academy var först ut i Sverige med att erbjuda läxhjälp online och har, under dessa fem år, hjälpt tusentals elever via onlineplattformen. Erfarenhet är nyckeln till framgångsrik läxhjälp och det gäller särskilt läxhjälp online. Med My Academy Online så blir det lättare att upprätthålla studierna på högstadie- och gymnasienivå, under denna speciella situation, genom att träffa en studiecoach från ett ledande universitet online 1-2 gånger i veckan.

Som förälder så får du en studierapport efter varje läxhjälpstillfälle, så att du kan följa upp hur lektionerna går, och ni bestämmer själva vilka dagar samt tider som passar. Genom att ha samma studiecoach vid varje tillfälle, så bygger man upp en personlig relation trots att man befinner sig i olika länder.

För att skapa trygghet under dessa osäkra tider, så har tjänsten ingen bindningstid utan sägs upp med 30 dagars varsel. Alla universitetsstudenter från toppskolor, som arbetar som studiecoacher, har dessutom utbildats i pedagogik av My Academy samt genomgått kunskapstester. De kan hjälpa till med allt ifrån matematik till språk, och vi hjälper er att matcha med rätt studiecoach utifrån era behov samt önskemål.

Mer info här!