Lindex releasefest i London!

Nov 6, 2015 by

Share Button

Lindex Westfields

Den 6 november slår Lindex upp portarna till sin andra butik i London Westfield. Modekedjan är unik på den brittiska marknaden och den tidigare etableringen i Westfield, Stratford City har varit en succé med stort genomslag både bland kunder, modepress och bloggare.

 

Den 5 november höll butiken öppet för industrifolk och VIP gäster på ELLE’s VIP event.

 

FÅ 30% RABATT PÅ LINDEX HÄR!

 

”Vi utmärker oss på många sätt här i London och har fått fantastisk respons. Vi har många återkommande kunder och möts dagligen av nya. Våra kunder är speciellt entusiastiska över Lindex skandinaviska design, kvalitén, vårt lekfulla barnsortiment och vår service. Vi ser nu verkligen fram emot att öppna även i västra London för att nå ännu fler kunder” säger Lena Provén, Landschef Lindex UK.

 

Den nya butiken är en fullkonceptbutik med mode för dam, barn och underkläder. Med kampanjen The Greatest Knits erbjuds kunderna en stilsäker och inspirerande höstkollektion.
Butikskonceptet lyfter fram varumärkets skandinaviska arv i inredningen, bland annat genom naturmaterial och i mötet mellan olika strukturer och mönster.

Lindex nyöppning har väckt intresse i brittisk modepress och bland modebloggare. Igårkväll hölls ett event i samarbete med Elle UK för att presentera de senaste modenyheterna.

Lindex butiksmedarbetare är nogrannt utvalda för att kunna ge den service och inspiration som Lindex vill leverera till varje kund.

 

”Ryktet om hur det är att jobba på Lindex har spridit sig och intresset för att arbeta i butiken har varit stort. Det som gör oss unika som arbetsgivare är att vi arbetar visions- och värderingsdrivet. Det ger medarbetarna möjligheter att ta egna initiativ för att möta våra kunder  och presentera vårt mode på bästa sätt”, fortsätter Lena Provén.

Lindex Westfields shopping centre, Shepherds Bush

 

Öppettider:

Måndag – fredag 10am – 10pm
Lördag 10am – 10pm
Söndag 12 – 6pm

 

Närmaste tunnelbanestation: Shepherds Bush/Shepherds Bush Market/Wood Lane/White City

Bilder: Lindex

Catering: Stockholms Deli

 

LindexElleEvent_0011
LindexElleEvent_0014

LindexElleEvent_0019

LindexElleEvent_0025

LindexElleEvent_0029

LindexElleEvent_0039

LindexElleEvent_0044

LindexElleEvent_0046

LindexElleEvent_0047

LindexElleEvent_0048