Londons hetaste lägenheter just nu!

Oct 19, 2018 by

Share Button

Vår Bostadsbloggare Sara har skrivit ett blogginlägg om de HETASTE lägenheterna i London just nu! Här nedan ser ni vad som finns ute på marknaden just nu. Priser från ca 80 svenska miljoner. Vi ses! 

 

 

Bostadsmarknaden är ganska stilla i London för tillfället, det finns en hel del lägenheter på marknaden som har varit till salu länge – därmed finns det mer att välja på för de som vill köpa! 
Här är några av våra favoriter av bostäder som lagts ut på marknaden nyligen.
I Chelseas Coleridge Gardens hittar du denna läckra lägenhet (penthouse!) med 4 sovrum och 4 badrum. Byggnaden har concierge, parkering, gym, pool, bastu och till och med tennis. Vyerna är vackra och läget optimalt. Priset ligger strax under 8 miljoner pund.
I samma prisklass som föregående ligger denna bostad, på Eaton Terrace i Belgravia. 5 sovrum och 5 badrum med fin inredning gör denna vackra lägenhet värd ett besök.
Spana in badrummet! Rena rama drömmen i St John’s Wood, nära Regents Park och Primrose Hill. Denna lägenhet sprids ut över två våningar, har bra med utrymme och vackra vyer. I byggnaden finns gym och pool. För ynka 11,3 miljoner kan den bli din!
Canary Wharf liknar New York, eller kanske jag kan kalla det Londons lilla Dubai, det byggs och byggs höghus överallt. One Park Drive erbjuder lyx men för billigare priser än i Centrala London. Personligen älskar jag Canary Wharf och hoppas att de forsätter expandera området, men mer om området en annan gång!
Nära Clapham, mer Streatham Park befinner sig denna nya bostad med 3 sovrum. Jag tycker om hur byggnaden ser ut och att det finns en gård. Möjligen lite väl höga priser för området, men det går ju alltid att förhandla!
Sist men inte minst denna bostad i Cold Harbour där det ser ut som att man bor ovanpå vattnet! Häftigt. Med lite arbete och renovering skulle denna bostad bli ett riktigt speciellt hem.