Londons mest Instagram-vänliga caféer

May 3, 2018 by

Share Button

Toppbloggare eller bara fotoglad Londonbesökare? Klart du vill hitta bästa ställena i London för möjlighet till episka Instagram moments. Nu snackar vi seriösa photo-opportunities, så glöm för guds skull inte kameran och att ladda mobilen! 

Självutnämnde Instagramexperten @thealexicat listar Londons bästa like-potential. 


Élan Café

elan cafe

Om du inte sett den rosprydda väggen på ditt feed redan, är frågan om du ens har Instagram? Élan erbjuder en kavalkad av rosa elegans och mitt i denna barbiedröm blir du också serverad utmärkt kaffe och mat. Givetvis är allt på menyn väldigt fotogeniskt. Använder du Hefe- filtret blir du utslängd.

 

Var? 48 Park Lane, London W1K 1PR

T: Hyde Park

 

För mer info, besök Élan Café eller kolla deras instagram @elan_cafe.


Peggy Porschen

Fråga: hur kan alla Instagram-modeller äta cupcakes var och varannan dag och ändå vara beach ready?

Svar: Who cares?!  För när bilderna blir lika söta som socker finns det bara en sak att göra – beställ in så mycket du kan och njut av dessa underbara bakverk, glöm inte bilderna innan du rör något! Kliv in i en rosa dröm och njut av deras bakverk mellan 8 -20:00 varje dag.

 

Var? 116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ, UK

T: Sloane Square/ Victoria

 

För mer info, besök Peggy Porschen eller kolla deras instagram @peggyporschenofficial


God’s Own Junkyard

gods own junkyard

Dansande flamingos, suggestiva skyltar och popmeroabilia pryder varje centimeter av det unika galleriet/cafét/ baren. Du har aldrig sett någonting liknande – och inte dina följare heller! Kanske inte bästa stället för epileptiker, men vad gör man å andra sidan inte för att få likes? Den som grammar bäst, grammar sist, som grammelfarmor brukade säga.

 

Var? Unit 12, Ravenswood Industrial Estate, Shernhall St, Walthamstow, London E17 9HQ

T: Walthamstow Central

 

För mer info, besök God’s Own Junkyard eller kolla deras instagram @godsownjunkyard


 Petersham Nurseries

petersham nurseries

Om Carl von Linné levt idag hade han instagrammat sönder det här stället #botanical #realness. Petersham Nurseries är den natursköna floristen i Richmond som blivit populär för sin underbara trädgård och organiska (och supergoda) meny. Tänk på att le “naturligt” på alla bilder för att smälta in i, tja, naturen.

 

Var? Church Lane, Petersham Road, Richmond TW10 7AB, UK

T: Richmond

 

För mer info, besök Petersham Nurseries eller kolla deras instagram @petershamnurseries 


Palm Vaults

palm vaults

Marmor, rosa, palmer, plantor. Fyra grundlagar i sociala mediers lagbok. Tur att Palm Vault’s serverar allt detta då, i samband i samband massor med goda veganalternativ. Bonuslikes om du beställer in deras latte i regnbågens alla färger. Filtra på så det skriker om det.

 

Var? 411 Mare St, London E8 1HY, UK

T: Hackney Central

 

För mer info, besök Palm Vaults eller kolla deras instagram @palmvaults.


Sketch

sketch london

Vatikanen, Mecca, Jerusalem. Heliga platser. Sketch är typ Londons heliga plats för dem som dyrkar vid instagrams altare; sedan de slog upp dörrarna 2003 har coola kids vallfärdat hit för att mingla med andra coola kids. Det teatraliska etablissemanget har flera olika “avdelningar”; restaurang, tea-room, bar, en till bar… allt inrett i en surrealistisk stil som genererar högst realistiska likes.

 

Var? 9 Conduit St, Mayfair, London W1S 2XG, UK

T: Oxford Circus

 

För mer info, besök Sketch eller kolla deras instagram @sketchlondon.


Biscuiteers

Är det dags att levla upp instagram-gamet? Ta ditt feed till nästa nivå på Biscuiteers i Notting Hill. Förutom att sälja fina efterrätter och cupcakes i cafét kan du nämligen dekorera dina egna kakor i deras “drop-in icing school”. Du får helt enkelt chansen att skriva ditt användarnamn på en kaka. Vi rekommenderar att muta följare på närliggande Portobello Road med kakor. #följtillbakakaka.

 

Var? 194 Kensington Park RoadLondon W11 2ES

T: Notting Hill Gate

 

För mer info, besök Biscuiteers eller kolla deras instagram @biscuiteersltd.


Clerkenwell Grind

clerkenwell grind

På Clerkenwell Grind blir det insta-grind, ok? Jajamen, det här stället serverar utomordentligt bra brunch som givetvis smakar ännu bättre eftersom man kan – wait for it – instagramma allt! Populärt som tusan så bra idé att boka innan – annars kanske du inte får sitta i den bildsköna sammetssoffan, och då kan du ju lika gärna skita i allt. Dom har iof en neonskylt perfekt för att hinta till nya vårkärleken i Instastoryn: “Can’t help falling in love with you” .

 

Var? 2-4 Old Street, London, EC1V 9AA

T: Old Street/ Barbican

 

För mer info, besök Clerkenwell Grind eller kolla deras instagram @grind


Aida

aida shoreditch

Att fota kaffet är lika viktigt som att fota sig själv: det förstår ju vem som helst. Det fattar även Aida i Shoreditch, som serverar smakfulla koppar i bästa möjliga presentation. Om du inser mitt i fikat att din outfit inte blev så bra som du hade hoppats på bilderna kan du alltid köpa en ny outfit i caféts trendiga butik. Bonuslikes om du tar artsy bilder med graffitibakgrund i området runtom.

 

Var? 133 Shoreditch High St, London E1 6JE

T: Shoreditch High Street

 

För mer info, besök Aida eller kolla deras instagram @aidashoreditch


The Ivy Chelsea Garden

the ivy chelsea garden

Chelseatjejernas högkvarter och en internationell IG-bas – du kanske blir avstängd från IG om du inte “pay your respects” vid blomväggen på King’s Road. Årets högtidspunkt är Chelsea Flower Show – det går helt enkelt inte att misslyckas med bilderna här då. Skulle du mot förmodan få mindre likes än vanligt kanske det är lika bra att du lägger ner Instagram helt och hållet.

 

Var? 195 -197 King’s Road, London SW3 5EQ

T: Sloane Square/ South Kensington

 

För mer info, besök The Ivy Chelsea Garden eller kolla deras instagram @ivychelsgarden


Vi vill gärna följa era Londonäventyr! Bli vän med oss på instagram @londonswedes och hashtagga #londonswedes för att komma med på vår feed eller ge oss tips för saker vi borde testa.