LondonSvenskar till Hyde Park på lördag

Jun 20, 2012 by

Share Button

Det har cirkulerat en del rykten omkring midsommar. LondonSvenskar reder ut frågetecknen.

Handelskammaren som vanligtvis anordnar det årliga midsommarfirandet i Hyde Park säger på sin hemsida att de i sista minuten tvingas avblåsa midsommarfirandet i Hyde Park eftersom The Royal Parks har presenterat nya säkerhetsregler som är omöjliga att uppfylla. Det innebär att Hyde Park i år får leva utan midsommarstång och organiserade lekar. Men vad gör det? Enligt Royal Park restriktioner får en grupp på upp till 40 personer ha picknick i Hyde Park utan tillstånd. Dock finns ingen gräns på hur många grupper av 40 personer som får finnas.

Så bara för att informera er är LondonSvenskar där från 12.00 till runt 18.00 för att sola, äta midsommarmat och njuta av gott umgänge. Det går självklart bra att droppa in under dagen. Det är ju en fri park.

Ingång: Speakers corner, Marble Arch.


 

FREDAG

22/6 Midsommar middag FULLSATT

Vi har en midsommar middag på Jalouse. Vi ha alltså fått tillstånd till långbord inne på klubben mellan 9 – 10.30. Hur underbart är inte det!
Svensk mat, svensk DJ, svenskar och alkohol! Helan går! Totalt 60 platser. Fåtal middagsplatser kvar.  For er ovriga som vill komma efter middagen tar Annika & Anna hand om er och ni nar dem pa events@londonsvenskar.com.

Efterfest för samtliga: 10.30 – 3 am.

Eftersom vi redan har en full gastlista sa kommer Anna och Annika,  våra vardinnor,  bjuda pa fria drinkar och bord till alla som kommer in pa deras lista “DW Annika”

Kontakta dem pa events@londonsvenskar.com

Var: Jalouse, 17 Hanover Square  Mayfair, London W1S 1HU Dresscode: Smart & blomkrans

 

 

LÖRDAG: 

Dagen: HYDE PARK 

Efterfest på Rose Club by Josefin Rosén

Fritt inträde för ALLA mellan 10pm-11pm där vi bjuder på Josefins snittar och blågula drinkar. Ni bjuds på drinkar hela kvällen till alla som kommer till vårt bord. Leta bara efter bordet med flest svenska flaggor eller fråga personalen. Svenskt smågodis, midsommarstång och blommor.

Säg Londonswedes i dörren. Ingen lista utan Londonswedes i dorren racker.

Var: Rose Club, 23 Orchard Street  London, Greater London W1H 6HL, Dresscode: Smart & blomkrans

Frågor: Josefin.rosen@live.se