LondonSvenskar välkomnar sin nya bloggare Miss Impulsiv

Nov 12, 2012 by

Share Button

LondonSvenskars senaste recruit Rebecca Wenngren är en tjej med mycket krut i. Hon har tidigare flängt runt mellan USA, London och Sverige och är nu äntligen tillbaka “hemma” i London. Hon beskriver sitt liv som “helt utan gråzoner” och är, som man hör på namnet, en riktigt impulsiv partypingla. LondonSvenskar catchar upp med den nya bloggaren för att lära känna henne bättre.

Hur känns det att ha börjat blogga på LondonSvenskar?
Jättekul!! Det var genom LondonSvenskar som jag hittade min första vän när jag flyttade hit 2010 helt själv, haha! Jag skrev och frågade om det var någon som bodde i närheten av Brixton och fick svar från en tjej som bodde i Kennington! Så nu känns det jättekul att få vara en liten del av det och att jag får möjligheten att dela med mig av mitt London!

Saknar du något i Sverige?
Saknar såklart min familj och mina vänner till och från men vi har nästan daglig kontakt så det känns som att dom allihopa är med mig här i London ändå. Men något som jag faktiskt saknar är hästarna och ridningen! Jag bodde i princip i stallet från att jag var fem till 19 år och jobbade under ett par år som ridlärare så hästarna var både mitt jobb och min hobby. Men när jag flyttade till USA så blev det automatiskt att jag tog en paus och sen när jag kom till London så har det inte riktigt funnits möjlighet till att ta upp ridningen igen så det börjar jag verkligen sakna nu.

Vad är det bästa kontra det sämsta med att bo i Brixton?
Haha, rolig fråga för alltid när jag säger att jag bor i Brixton så får det en skräckslagen reaktion följt av ”Woooow, good luck with that” eller ”Ohh… try not to get shot!” så Brixton har ju helt klart inte det bästa rykte kring sig. Men jag tycker att det mest är gamla rykten som hållit sig kvar, Brixton är faktiskt ett ganska coolt ställe att bo på och jag älskar att de flesta är väldigt glada och pratiga! Det får en att känna sig som hemma.

Vad händer i ett liv utan gråzoner?
Hmm hur kan man bäst förklara det? För de flesta så brukar det ju vara så att efter regn kommer solsken men för mig så är det oftast som så att efter regn kommer snöstorm tätt följt av en naturkatastrof, haha! Ena sekunden är man on top of the world och andra är the world on top of you

Bästa stället för en livad lördagskväll?
Om jag går ut en lördag så går jag helst av allt till Maddox eller Project! Innan så är det middag på Nobu’s, Hakkasan, Samosan eller något annat bra sushiställe – sushi är bästa pre-party middagen enligt mig för man bli mätt men inte sådär mat-koma mätt som man kan bli av annan mat!
Sen om man bara vill ha en chill kväll så tycker jag The Collection är en väldigt bra bar (ligger i South Kensington) eller Sketch, fast på Sketch finns viss risk att bli inlåst på ägg-toaletterna och det kan jag, av egen erfarenhet säga, att det inte är den bäst upplevelsen som finns.

Vad kan vi förvänta oss att läsa om på din blogg?
I min blogg kommer ni få följa med i min vardag som är allt från plugg och jobb till galna utgångar till fantastiskt irriterande missöden och resor! Jag är en väldigt öppen person vilket gör att ni förmodligen kommer känna ”too much information” men det är sån jag är!

LondonSvenskar hälsar dig varmt välkommen!
Läs Rebeccas blogg här / Edit2015: Rebeccas blogg är inte aktuell längre då hon flyttade till Spanien och nu väntar barn. Grattis 🙂