LondonSwedes testar: Charlie and the Chocolate Factory.

Sep 30, 2015 by

Share Button

Charlie & The chocolate factory

 

 

LondonSwedes testar: Charlie and the Chocolate Factory

 

Var: Theatre Royal Drury Lane, Catherine St, London WC2B 5JF
Datum: Måndag – Lördag  7:30pm, Onsdag – Lördag  2:30pm
Tågstation: Holborn/Covent Garden

 

Mer information och biljetter här >>
Kolla även vår lista med musikaler i London här!

 

ROALD DAHLS delikat mörka berättelse om unga Charlie Bucket och den mystiska godistillverkaren Willy Wonka får liv i West End-musikalen regisserad av Oscar®-vinnaren Sam Mendes.

Vi gick och såg Charlie and the Chocolate Factory i Londons West End en tisdag i september. Då vi inte gått på musikal på länge hade vi glömt hur levande och fantastiska de stora West end showerna är, och denna var inget undantag. Scenen, rekvisitan, skådespelarna och kostymerna, hela musikalen var en visuell dröm. För att inte tala om musiken och showerna. Denna musikal är definitivt för hela familjen men vill du undvika barnrushen kan du välja kvällsshowerna under veckorna då matinéerna ofta är fulla av barnfamiljer. Skådespelarna är fantastiska och samspelet mellan både de unga och de vuxna skådespelarna är äkta och starkt!

 

En chokladträdgård, en armé av ekorrar och de egendomligt besynnerliga Oompa-Loompas måste tros för att ses i denna spektakulära musikal som är chockolerande full av fantastiska godsaker som bländar dina sinnen.

 

Willy Wonka, den excentriska ägaren av världens största chokladfabrik, har beslutat att öppna dörrarna till sin fabrik för fem lyckliga barn och deras föräldrar. För att välja vilka som kommer in i fabriken, sätter Wonka en plan i spel där han gömmer fem gyllene biljetter under omslaget på hans berömda chokladkakor.  Sökandet efter de fem gyllene biljetterna är vildsint och går i en rasande fart.

I berättelsen följer vi Charlie Bucket, den intet ont anande hjälten, som trotsar alla odds när han lägger beslag på den femte och sista biljetten. Charlie som är en fattig men godhjärtad pojke bor i en liten kammare med föräldrarna, herr och fru Bucket, och både mor- och farföräldrar. Den gyllene biljetten gör att Charlie och farfar Joe kommer med på ett spektakulärt äventyr, bortom allt vad de kunnat drömma om.

 

Charlie and the Chocolate Factory hade musikalpremiär i juni 2013.

 

charlie
charlie
Charlie & The chocolate

Charlie