LondonSwedes testar: The Ivy Chelsea Garden

Jul 10, 2015 by

Share Button

photo 4

LondonSwedes tipsar: The Ivy Chelsea Garden

 

 

Adress: 197 King’s Road, London SW3 5ED
Öppettider: 08.00-late (varje dag)
Pris: Förätter från £6.95
Huvudrätter £12.95
Hemsida: http://theivychelseagarden.com

 

 

Det var många av oss som undrade när det var dags att ta vara på location och trädgården som tillhörde puben Henry J Bean på Kings Road i Chelsea.

Nyligen tog den kända och exklusiva restaurangen The Ivy i Covent Garden och öppnade sin andra restaurang i London – The Ivy Chelsea Garden just här.

Här serveras en modern brittisk meny och de är öppna  både för frukost, lunch, brunch och middag, 7 dagar i veckan.

 

Menyn är stor och består av en traditionell britisk meny med både frukost såsom traditional english breakfast, pastries & toast, sandwiches och många nyttiga alternativ.

En “all-day” menu med stort urval av förrätter och huvudrätter samt afternoon tea och mackor. Menyn har mycket innehållandes fisk såsom tonfisks carpaccio, lax och räkor samt en och annan stek att välja mellan. Ett tiotal lättare och hälsosamma rätter finns även samt vegetariska alternativ.

Förutom restaurangen, café, bar och lounge del har de  en helt fantastisk trädgård med plats för 120 gäster.

 

Enligt restaurangen är hälften av borden på restaurangen bokningsbara och hälften för drop in men det gör det ändå inte lätt att få bord. Vi kom dit för en tidig frukost en söndag och hade turen att få ett bord ute i solen, men någon timme senare var alla borden fulla och champagnen på kylning.

Klientelen är blandad men här hittar du den fina Chelsea familjen, täta ungdomar och en del wannabes som sätter sig ner med ett glas bellini och hoppas på kändis spotting. Visst kan du se en del kändisar men mest handlar det om B kändisar från Made in Chelsea.

 

Vi kommer definitivt tillbaka, speciellt för deras frukost!

 

photo 1 photo 3 photo 5