Midsommar 2013

May 28, 2013 by

Share Button

Det har cirkulerat en del rykten omkring midsommar och precis som förra året får vi frågor dagligen angående årets firande.  Vi reder ut frågetecknen!

Handelskammaren som vanligtvis anordnar det årliga midsommarfirandet i Hyde Park har precis som förra året behövt ta avstånd från att arrangera midsommarfirandet  eftersom The Royal Parks har presenterat nya säkerhetsregler som är omöjliga att uppfylla. Det innebär att Hyde Park i år får leva utan midsommarstång och organiserade lekar. Men vad gör det? Enligt Royal Park restriktioner får en grupp på upp till 40 personer ha picknick i Hyde Park utan tillstånd. Dock finns ingen gräns på hur många grupper av 40 personer som får finnas.

Förutom att svenskar traditionsenligt samlas upp i Hyde Park under dagen (12-18) finns planer på att arrangera ett Secret garden afterparty med mat och tävlingar. Håll utkik för mer information!

 

I Sverige infaller midsommar den 21 juni men precis som alla andra år firas midsommar i England på LÖRDAGEN så alltså den 22 juni. 

Attend the event on Facebook here—-> Swedish Midsummer 2013

See pictures from last years event here!