Mitt London: Affärsutveckling på Deliveroo Elsa Hammarskiöld

Jul 20, 2019 by

Share Button

 

Namn: Elsa Hammarskiöld
Yrke: Arbetar inom affärsutveckling på Deliveroo
Tid i London: 7 månader, sedan januari i år!
Bor: West Kensington
Instagram: @elhammarskiold

 

Berätta om när och varför du flyttade till London?
Jag flyttade till London den 8:e Januari, 2019! Jag hade precis avslutade mina studier i Paris (trivdes inte så bra där!) och ville hitta jobb i en ny, spännande stad. Innan jag flyttade hade jag spenderat ganska mycket tid i London eftersom jag har många kompisar som växt upp här!

 

Vilken del av London bor du i och vad är det bästa med att bo där?
Just nu så bor jag i West Kensington. Det bästa med att bo där är att jag ändå har väldigt nära till jobbet (25 minuter med tuben), nära till Central London (30 minuter) och ganska “fina” områden i närheten, så som Notting Hill, High Street Kensington, Chelsea, och så vidare… West Kensington har också många härliga barer och restauranger i närheten.

 

På upptäcksfärd i Kensington

 

Berätta lite om ditt liv och ditt jobb på Deliveroo! Affärsutvecklare inom sälj.
Jag jobbar måndag till fredag från 9-18. Mina dagar består mest av många möten och telefonsamtal. Varje dag är annorlunda men ändå strukturerad i grunden, Det är det som är roligt, att jag vet vad jag kan vänta mig men ändå inte, eftersom man möter så mycket olika människor! Min mål för varje dag är att sälja, sälja, sälja samt arbeta med account management. Jag är otroligt tacksam att jag jobbar med något jag verkligen brinner för och därför kan ha roligt på jobbet!

 

För er som inte vet vad det innebär att vara affärsutvecklare, kan ni läsa mer på länken.

 

Hur ser den branschen ut, just i London?
När man jobbar inom affärsutveckling har man många möjligheter. Eftersom man är inte “fast” i något specifikt område eller på något specifikt företag. Man har alla chanser att utvecklas och jobba sig uppåt, och på många olika sätt!

 

I mitt fina område

 

Hur ser en typisk dag i ditt liv ut?
Jag vaknar upp mellan 7-8 varje dag och tar ett kopp te medans jag går igenom mina mail. Jag brukar jobba 9:30-6:00 men tycker om att komma lite tidigare till jobbet- strax innan 9:00. Min dag består av många samtal och möten, som sagt. Under lunchtid älskar jag och ta lite frisk luft med mina kollegor på takterrassen vid vårt kontor, jag tycker det är superviktigt att få lite sol och frisk luft när man jobbar inomhus hela dagen. Efter jobbet åker jag hem eller så brukar jag möte upp kompisar på AW. Min favoritställe är Punch and Judy på Covent Garden eller The Ned vid Bank.

 

Vad gör du helst när du inte arbetar?
Jag älskar och ta lite “Me Days” där jag bara ligger hemma och sover samt kolla på film. Jag jobbar bara vardagar så på helgerna reser jag ofta hem eller till något nytt ställe. Förra helgen åkte jag och några tjejkompisar till Köpenhamn! Om jag är hemma i London så brukar jag träffa mina kompisar. Jag älskar också att hitta nya matställen runt London – den möjligheten är oändlig!

 

Hur ser framtiden ut för dig de närmsta åren?
Till hösten så kommer jag börja plugga igen på Kings College vilket känns jättespännande. Jag får därmed chansen att utvecklas ytterligare!

 

Vad är det bästa med London?
City life och alla människor. Jag har träffat så himla många underbara människor, på kort tid,  i London vilket jag är så tacksam för. London är definitivt ett stad man blir aldrig trött på. Det finns så mycket att göra och upptäcka!

 

@The prince!

 

Langa dina bästa Londontips! Vad får en turist (eller hemmahörande!) inte missa?
Bar: The Prince vid West Brompton
Klubbar: Roxy vid Soho eller Tonteria vid Sloane Square
Shopping: Finns ju överallt utan att överdriva, men rekommenderar att kolla igenom Second Hand butiker. Man hittar bra prylar där!
Mat: Jag skulle definitivt åka till Camden Market. Där hittar man riktigt bra mat. Om man vill ha något finare så skulle jag starkt rekomendera Quaglinos vid Green Park. De har live jazz shows under middagen.

 

Follow us on @londonswedes hashtag #londonswedes and let us know your favourite restaurant or share your London adventure!