Mitt London: HYPEBEAST editorn Tora Northman

Oct 16, 2020 by

Share Button


Foto: Rami Hanna


Namn
: Tora Northman
Tid i London: två år
Bor: East London
Yrke: Editor för HYPEBEAST & HYPEBAE
Instagram: @toranorth

 

Vem är Tora? 
Tora Northman, en 22-årig tjej som jobbar som editor för onlinemagasinet HYPEBEAST & HYPEBAE. Utöver det så brinner jag för allt som har med mode att göra. Jag älskar att klä mig i olika outfits, ta bilder och att shoppa.

 

 

Hur startade din Londontid? 
Jag hade alltid sett London som en stad jag ville bo i, och planen var först att jag skulle gå på universitetet här. Planerna ändrades och det slutade med att jag fick jobb i Hong Kong (där jag bodde i 7 år innan London) vilket senare tog mig hit, till London, i November 2018. Sedan dess har jag bott här!

 

Vad jobbar du med? 
Jag skriver, fotar och stylar för HYPEBAE, vilket är ett mode- och lifestyle-magasin som existerar online. Mitt jobb innefattar att jag skriver artiklar, går på modevisningar och träffar människor, men på senaste tiden så har det mest blivit att skriva artiklar…..

 

 


När det kommer till karriär – vart ser du dig själv om 10 år? 

Oj, jag hoppas verkligen att jag fortfarande jobbar inom modeindustrin, men att jag har kommit mycket längre i min karriär. Och att jag har byggt upp min garderob ännu mer, såklart.

 

Vilket område är det mest attraktiva i London? 
Väldigt svår fråga faktiskt. London är en väldigt unik stad eftersom att alla olika områden verkligen har sin egen charm, men såklart är centrala London bäst för den som gillar att shoppa. Jag älskar dock Shoreditch och East London, där jag nu bor, eftersom det har mycket karaktär och där finns väldigt mycket kreativa människor. Ett annat plus är alla grymma restauranger också!

 

På språng med en pint


Vad är svårast att anpassa sig efter när man startar ett liv i England? 

Man måste lära sig att dricka väldans massa öl på puben! Skämt åsido, så kan det vara super tufft att anpassa sig, speciellt eftersom att London är en så stor stad och det är svårt att lära känna folk. Därför ska man inte vara rädd att upptäcka saker själv, hitta kul människor på sociala medier och börja lära känna staden! Det gör det mycket enklare.

 

Nämn tre grejer man inte får missa vid ett besök i London: 

 

Och någonting man kan skippa…? 

  • English breakfast, tyvärr.

 


Pasta på Padella 


Du får äta ute en hel dag. Vart äter du frukost/lunch/fika/middag? 

Frukost på Dishoom, deras breakfast naan är oslagbart, cacio e pepe till lunch på Padella, fika på Jolene i Hackney och sushi till middag på Roka.

 

Och vad är din go-to om du ska äta hemma? 
En riktigt god pasta. Typ vodka penne eller en stark arrabbiata.

 

Vart shoppar du helst? 
Jag älskar såklart Dover Street Market och Selfridges, men Browns Fashion är ett måste! Och självklart alla London’s vintage butiker, speciellt runt Brick Lane. Search and Destroy är ett måste för de bästa vintage t-shirtsen! Sen om man ska shoppa växter, då gör man det på Columbia Road Flower Market!

 

Väldigt nöjd efter ett besök på blomstermarknaden

 

Vad vill du säga till någon som är påväg till London för första gången? 
Var inte rädd! Put yourself out there, det blir mycket roligare då. Finns så mycket kul att upptäcka och så många roliga människor att träffa, so have fun!