Mitt London: Sportfantasten Tobias Bindå

Jun 25, 2019 by

Share Button

 

Namn: Tobias Bindå
Yrke: Sport Marketing
Tid i London: Sedan september 2017
Bor: Sydvästra London
Instagram: @tobias2b

 

Berätta om när och varför du flyttade till London?
Jag flyttade till London i September 2017 på grund av jobb och möjligheten att arbeta här.

 

Vilken del av London bor du i och vad är det bästa med att bo där?
Jag bor i Sydvästra delen vid Battersea Park/ Power Station. Det bästa med området är helt klart Battersea Park och Themsen.

Battersea Park by night

 

Berätta lite om ditt liv i sportbranschen!
Jag jobbar heltid inom Sport Marketing, vilket inte bara är mitt jobb utan även min största hobby. Mitt liv präglas mycket av att utöva och titta på idrott samt att upptäckta London med min flickvän.

 

Hur ser den branschen ut, just i London?
Den branschen är som allra störst just här i London med Premier League i fotboll som världens mest attraktiva sporträttighet. Finns hubbar i andra länder och regioner, men inget som spänner över lika stora delar av världen som det gör här i London – vilket gör det väldigt kul att få arbeta här, i händelsernas centrum!

 

Hur ser en typisk dag i ditt liv ut?
Vaknar upp och gör mig redo för dagen. Går in till mitt jobb som är en 25 minuters promenad från min lägenhet. Är på jobbet från cirka 08.30-17.30 och sen blir det en promenad hem igen. På kvällen är det ofta någon lättare fysisk aktivitet antingen i Battersea Park eller i min lägenehet tillsammans med min flickvän inann vi lagar middag och ofta kollar på någon sport eller serie på tvn/datorn innan det är läggdags.

 

Match på Griffin Park, Brentfords palats!

 

Vad gör du helst när du inte arbetar?
Jag gillar att besöka olika sportevenemang, filmpremiärer eller musikaler. Lagar mat, samt upptäcker gärna nya matupplevelser

 

Hur ser framtiden ut för dig de närmsta åren?
Kommer förmodligen vara kvar i London något år till åtminstone. Gillar staden och mitt yrke samt att det finns fortfarande så otroligt mycket att se och uppleva – staden tar aldrig slut!

 

Vad är det bästa med London?
Det bästa med London är helt klart utbudet. Oavsett om det gäller sportevenemang, konserter, pubar i London, butiker eller restauranger. Det finns alltid något nytt att testa.

 

Skygarden – eventuellt Londons bästa utsikt?! 

 

Langa dina bästa Londontips! Vad får en turist (eller hemmahörande!) inte missa? Parkerna helt klart. Inte bara Hyde Park. Ta möjligheten att lämna det mest centrala och besök bla. Battersea Park som är fantastiskt fin. Som ett sports-fan måste jag så klart rekomendera att besöka minst en fotbollsarena. Oavsett vilken människotyp man är så finns det en arena/lag som passar dig. Från det fina/rena Emirates Stadium och Arsenal till det ruffa/brokiga The Den och Millwall. Min favoritresturang som jag blivit frälst av är Sticks n Sushi som finns på lite olika ställen i staden. Restaurang som säljer in sig som en sushi-restaurang även för de som inte gillar fisk. Skapat av danskar och är nog bara en tidsfråga innan de kommer popa-upp i Sverige också. Maten är som namnet berättigar en blandning mellan yakitori sticks och sushi. Sky Garden är ett väldigt trevligt ställe för frukost, lunch, middag eller drinkar med en utsikt som är svårslagen.