Mitt London: Svenska body coachen Emily Anger

Aug 26, 2020 by

Share Button

Namn: Emily Anger
Yrke:
Online Body Transformation Coach
Tid i London:
Snart 10 år, sedan 2010
Bor:
Bethnal Green
Instagram: @
emilyanger


Berätta, varför befinner du dig i London?
Flyttade över och gjorde en bachelor i music performance and production och spelade i band de första åren. Men började jobba som PT ganska tidigt och den passionen tog över sakta men säkert. Sen började jag jobba för ett “transformation specialist företag” i några år innan jag 2019 startade min egen online coaching-firma.

 

Hemma är….? 
Jag kommer från Stockholm, har även bott i LA och i Sydney, men London är hemma, helt klart! Jag älskar East London och Shoreditch, har bott i samma lägenhet i 8 år.

 

Vad är det bästa med Bethnal Green? 
Det är mycket som händer runt Bethnal Green och jag gillar att det är sån stor mix av människor och kultur.

Vill man gå ut eller lyssna på musik är Shoreditch nära, men det är inte helt inne i smeten heller. Så det är den perfekta blandningen mellan lungt och saker att göra.

Bethnal Green var verkligen inte “inne” att bo för 10 år sen, men det har verkligen vuxit fram de senaste åren men massor med cafeer och restauranger som poppar upp. Älskar Victoria Park också!

Vad jobbar du med?
Jag har jobbat som PT i 8 år men startade min egen online coaching firma 2018.

Jag guidar folk att komma i sitt livs bästa form genom kost och träning, samtidigt som jag hjälper dem hitta connection till sig själva och sin tillvaro.

 

Hur har ditt arbete förändrats, i och med rådande kris?
Egentligen har arbetet i sig inte förändrats. Däremot har jag behövt vara mycket mer kreativ i min programmering, eftersom många inte har någon alls, eller väldigt få utrustning att jobba med i hemmet. Men det har varit kul också, att vara mer av en problemlösare och att använda hjärnan på ett annat sätt. Jag började jobba som online coach 2018 och när krisen nu kom så har det varit fantastiskt att kunna hjälpa folk bibehålla sina rutiner (och fortsätta se bra resultat) trots att det varit ganska restriktivt.

 

 

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Om jag inte är ute och reser (vilket jag gör ofta med tanke på den frihet mitt jobb ger) så vaknar ca 5.30/6am, dricker kaffe och går en kort promenad. Försöker att inte kolla mobilen, men failar oftast….

Vid 7am börjar jag läsa mail och checka in och ge feedback till mina klienter. Efter det är det mycket olika saker som kan hända. Eftersom mitt företag fortfarande är ganska nytt och jag sköter allt själv tills vidare, så gör jag allt från skriva artiklar, spela in educational videos, uppdatera hemsidan, ordna med marknadsföring och konsultations med potentiellt nya klienter. Jag jobbar även som life coach, så får in några coaching calls i veckan med det också.

Sen är det träning och promenader för min egen del. Jag äter gärna middag och dricker ett glas rödvin med min flatmate och innan jag går och lägger mig runt 9/10pm

Eftersom jag jobbar från min laptop är det egentligen ingen större skillnad nu mot innan corona. Jag har spenderat mycket tid i Sverige under våren och sommaren och där har det inte varit som i resten av världen som alla vet…

 

Vilka butiker handlar du i?
Köper mest mat om jag ska vara ärlig… Oftast på Planet Organic, Wholefoods och vår local Tesco!

 

 

Vilka är dina smultronställen?
Victoria Park och att vandra längs kanalen är helt klart ett måste.

 

Vilken är den bästa måltiden du haft i London?
Riktigt svårt att säga vilken som är bäst…men topp tre är:

  1. Zuma – lite fancy Japansk restaurang i Knightsbridge
  2. Clutch – “guilt free fried chicken” i Shoreditch
  3. Tas Firin – en turkisk restaurang på Bethnal Green road. Sjukt god mat och sjukt bra stämning…!

 

Hur spenderar man bäst en helg?
Först en lång frukost hemma, med musik, kaffe och skratt. Sen ett längre träningspass, eller om det är riktigt bra väder blir det långa promenader, med eller utan mål. Så jag skulle spendera den mest till fots, och utforska alla Londons gator. Det är så mycket man hittat bara av att gå, och fortfarande, efter 10 år, så är det alltid någonting nytt man ser.