Mjukstarta din vistelse i England med en språkkurs

May 23, 2016 by

Share Button

Språkkurs i London

Tänk om du inte behövde tänka på att skaffa bostad och arbete dina första veckor i Storbritannien och samtidigt kunde finansiera starten med hjälp av CSN. ESL – Språkutbildning utomlands hjälper dig att hitta en språkkurs som ordnar allt det samt mycket mer.

Se här fördelarna med språkkurs snabbt förklarat!

 

Hjälp med arbete.
Hur söker man jobb i Storbritannien egentligen? Hur skall ditt CV se ut och vad ska du säga på intervjun? Att söka jobb kan kännas som att vistas i en djungel, men med våra skolors ”Job Club” får man hjälp med allt som rör arbetssökande. Rekryterare bjuds in och berättar om tillgängliga arbeten, vad arbetsgivarna söker i en kandidat och hur man bäst anpassar och skriver sitt CV för att bli kallad till en intervju. Vill du verkligen visa att du behärskar språket finns det även kurser som leder till en Cambridge-examen.

 

Hjälp med boende.
Slipp huvudvärken med att försöka ordna en trevlig och säker lägenhet i London på distans från Sverige utan att bli lurad på en dyr deposition. Våra språkskolor har säkra och trevliga lägenheter och residens där du på förhand vet vad du kan förvänta dig och som ger dig lite tid att själv väl på plats hitta något eget, kanske tillsammans med en ny studiekamrat.

 

Hjälp med finansiering.
Att etablera sig i en ny stad kan vara ganska kostsamt, speciellt om du inte har någon inkomst med en gång. Studerar du tre veckor eller fler kan du ansöka om studiemedel från CSN. Runt 3000 kronor per vecka i bidrag och lån samt hjälp med undervisningsavgiften kan du få. Läser du 13 veckor eller längre kan du låna till hela undervisningsavgiften. Själva ansökan hjälper vi dig med.

 

Låter detta som en bra start på ditt nya äventyr? Kontakta ESL för personlig och kostnadsfri rådgivning. ESL erbjuder dig samma pris som om du skulle kontakta en skola direkt på egen hand, men hjälper dig sedan under hela anmälningsprocessen och med CSN, helt utan någon extra kostnad. ESL har även ett kontor i London, vilket gör det möjligt för oss att finnas där för dig under hela din vistelse. För en gratis och personlig offert klicka här.