Muntra upp dig efter Englands förlust i fotbolls-VM

Jul 24, 2018 by

Share Button

 Source:Pixabay

 

Tre aktiviteter för att muntra upp dig efter Englands förlust i Fotbolls-VM 2018

 

Efter att ha kämpat hårt under pågående fotbolls-VM och tagit sig hela vägen till semifinal med bravur åkte England tyvärr nyligen ut ur turneringen. Förlusten mot Kroatien i förlängningen innebär att folkfesten tyvärr är slut för de engelska fotbollsfansen för denna gång. Trots att solen skiner och sommarledigheten är i full gång för de allra flesta kan det helt klart kännas tomt utan ett lag att heja på. Denna artikel kommer därför till din undsättning med tre olika aktiviteter som du ägna dig åt nu när du inte längre sitter med näven i chipsskålen och den engelska flaggan vajandes i bakgrunden.

 

1. Gå på museum

Museiutbudet i London är förstklassigt, varierat och geografiskt spritt runt om i hela staden.  Med vissa undantag för särskilda utställningar är det dessutom ofta helt gratis att besöka dessa. Efter en intensiv tid av sporttittande kan det vara läge att slå ett slag för kulturen och byta ut bollen mot konstverk. Får du för mycket abstinens från fotbollsvärlden kan du alltid besöka Madame Tussauds som avbildat en och annan fotbollsspelare som vaxdocka.

 

2. Organisera en picknick

Efter en fotbollsdiet bestående av burgare, snacks, öl och annat som lätt kan intas med blicken fäst på TV-skärmen är det nu dags för miljöombyte. Förbered ett hopplock av härliga somriga plockrätter såsom wraps, sallader och mini-pajer och dra ihop ditt favoritgäng för en sen lunch omringad av flora och fauna. Vill du aktivera dig är frisbee, kubb och boule tips på lagom utmanande aktiviteter efter en lat dag i solen.

 

3. Spela Bingo

Visst får en riktigt spännande fotbollsmatch en att känna sig levande. Ovissheten kring hur det kommer att gå för just ditt lag är rafflande och nervkittlande på samma gång. Lyckligtvis kan jakten på kickar fyllas av annat än fotbollsturneringar, exempelvis bingo. Glöm mossiga bingohallar i utkanten av stan. Sätt dig istället tillrätta i din favoritfåtölj och hoppa in i Bingo.com där endast ditt spel står i fokus och där nöjet till och med kan ge lite klirr i kassan.