Nanny sökes omgående till svensk familj i Barnes

Feb 28, 2019 by

Share Button

Herr och fru F söker omgående svenskspråkig nanny till FF (10 mån) och DF (6 år). Vi söker Dig som är intresserad av en deltidstjänst som live-out nanny i en svenskspråkig familj i London (SW13).

 

Arbetsuppgifter:

 

FF är en lättsam pojke på 10 månader. Inledningsvis tar Du hand om honom tre heldagar per vecka (ca 08:30-18:30). Helst ser vi att Du arbetar hos oss i anslutning till veckoslutet (t.ex. mån+tors+fre) men exakta dagar och i viss mån tider kan diskuteras utifrån Dina önskemål. På sikt kan vi komma att behöva hjälp hela arbetsveckan.

 

De dagar Du har hand om FF hämtar Du även DF på skolan (15:30 eller 18:00). DF är en självgående och utåtriktad pojke på snart 6 år som går i engelskspråkig skola. Vissa eftermiddagar går Du med barnen till DF:s fritidsaktiviteter (lokalt).

 

Du lagar lättare måltider och mellanmål till barnen under dagen. I mån av tid hjälper Du till med lättare hushållsarbete och håller efter barnens rum, leksaker och kläder, samt håller snyggt i köket efter måltider. Vi har extern städning och matleverans.

 

Vem vi söker:

 

Vi ser helst att Du är utbildad barnskötare och/eller har något års dokumenterad erfarenhet av arbete med barnomsorg (som nanny, på förskola eller i annan form).

 

Vi är måna om att FF utvecklar och etablerar svenska som modersmål, så vi ser gärna att Du gillar att prata, sjunga, ramsa och läsa med småbarn. Det finns gott om stay&play, sångstunder (inkl. på svenska) och liknande i området som Du gärna får utforska. Vi bor nära flera parker och grönområden och ser gärna att Du gillar att ta barnen med utomhus för lek.

 

Vilka vi är:

 

Familjen kommer ursprungligen från Uppsala/Stockholm, men har bott i London i fyra år. FF är född i London; DF i Sverige. Herr F driver eget företag som managementkonsult och investerare. Fru F är advokat i West End.

 

Om Du är intresserad eller har frågor om tjänsten sök jobbet på Nanny sökes till familj i Barnes