Nanny sökes till Highstreet Kensington

Jan 23, 2019 by

Share Button
Bild: Nannyakuten

Svensktalande nanny sökes på hel- eller deltid

Barnen på bilden har inget med annonsen att göra
 
Vi är en svensk/amerikansk/brittisk familj bestående av mamma, en sexårig och en 11-årig tjej. Vi är allmänt glada och älskar sport, musik och att läsa samt att umgås med vänner. Vi har också en ettårig kusin som bor i närheten och som vi ofta träffar. Mamman jobbar heltid och behöver därför en nanny utanför skoltid och när hon reser.
 
Jobbet bestar utav vissa skol drop-offs, men framförallt att hämta upp, laga mellanmal, enkel middag och hålla lite ordning i hemmet. Utöver detta tillkommer att sova över ca 5 nätter i månaden da mamman reser i arbetet. Om du vill ha heltid sa tillkommer att ta hand om kusinen två dagar i veckan.
 
Vi söker en glad, utåtriktad nanny som gillar att umgås med barn, leka och gärna tycker om musik och/eller sport. Toppen om du ar lekfull, positiv och kan laga lite enkel mat. Tre års erfarenhet år minimum samt erfarenhet av små barn om heltid. Vi söker någon som är intresserad på lång sikt och kan vara relativt flexibel. Vi bor vid Kensington High Street. Vid intresse, kontakta mig pa nannyapplying@yahoo.se