Ny Groupon tävling här inför våren!

Mar 27, 2012 by

Share Button

Vinn £100 i presentcheckar från Groupon!

Vi har vid tre tillfällen lottat ut presentkort på Groupon för våra läsare. Nu har vi ytterligare 2×50 i värdecheckar att ge ut till någon av er!

Det enda ni behöver göra är att  bli medlem och skicka ett mail till info@londonsvenskar.com med ditt bästa vårtips.

Vi vill ha in tips på Beergardens, roofterraces och liknande. Go nuts!

Tack till Groupon som dagligen kommer med oslagbara deals för oss Londonbor. Vinnare dras den 15 April och meddelas med e-post.

Ha ett riktigt bra 2012! /Londonsvenskar teamet

 

Groupon grundades i Chicago 2008 och har därefter expanderat och finns idag i 42 länder världen över. Groupon erbjuder deals på allt ifrån restaurangbesök, flygbiljetter, spa & massage, till shopping för hemmet eller en resa till Karibien. Med rabatter upp till -70% hittar du säkerligen något som passar för just dig.
Varje dag kommer det upp nya tidsbegränsade deals på hemsidan till oerhört rabatterade priser. Erbjudandet ligger bara uppe under en kort period, oftast 2-3 dagar, så det gäller att passa på att slå till när ett erbjudande kommer som du verkligen vill prova på!

Eftersom Groupon dagligen erbjuder nya deals så gäller det att hålla koll på sidan varje dag – eller helt enkelt registrera dig gratis för nyhetsbrevet så att du inte missar något av alla erbjudanden som dyker upp!
Groupon är en slags ny form av stadsguide, där du genom Groupon kan upptäcka saker i städer du kanske aldrig annars kommit på tanken att prova på. I Sverige finns Groupon i så gott som alla städer, även om de flesta deals är centrerade till storstäderna, så kan du alltid köpa flygbiljetter, Getaways, eller prova på vår online-shopping om du exempelvis bor i Sundsvall, Helsingborg eller Karlstad.

I UK finns Groupon utspritt i över 55 olika städer, och bara i London finns det fyra olika kategorier beroende på vart i London du vill prova en deal  – East, West, North & South.

Svenska Groupon hittar du här.