Posta paket till sverige med Weengs.co.uk

Mar 16, 2015 by

Share Button

weengs_angel

Hur många gånger har man inte undvikit att gå till posten på grund av köer och tiden det tar. Äntligen har företaget som gör det så enkelt som möjligt att posta inom UK och till utlandet lanserat.

 

Med Weengs kan man skicka sina försändelser enkelt och stressfritt till hela världen. Oavsett om det är gåvor, returvaror eller ebay-paket så är det lika enkelt att posta med Weengs som det är att ta en bild med mobilen. Man behöver inte köa på postkontor, vänta i timmar på upphämtning eller lägga ner tid på prisjämförelser. Weengs hämtar upp ditt paket inom en kvart, 7 dagar i veckan, och en av de största fördelarna är att de även paketerar dem åt dig.

Försändelser med Weengs – så funkar det:

  • Du begär en upphämtning av ditt paket måndag-söndag mellan 08:30-16:30 och en Weengs Ängel är på plats hemma hos dig eller på din arbetsplats inom 15 minuter.
  • Ingen kartong? Inget problem! Weengs erbjuder emballage och kan paketera föremål i alla storlekar – helt kostnadsfritt.
  • Weengs vet att ingen vill betala för mycket för frakt och samarbetar med de stora leverantörerna för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet för att ditt paket ska levereras i tid.
  • Om du har en returvara med en förklistrad returetikett som du vill skicka tillbaka är frakten gratis, precis som det vore annars.
  • Weengs rår om dina saker lika mycket som du gör och varje föremål som de fraktar är automatiskt försäkrat upp till £1000.
  • Oavsett hur manga föremål du skickar är priset alltid bara £5 per hämtning, plus priset för själva frakten.

Weengs har en supersmidig och användarvänlig app, just nu tillgänglig för iPhone. Ladda ner den gratis från app store.

 

ERBJUDANDE: GRATIS UPPHÄMTNINGAR I EN MÅNAD

Weengs vill välkomna alla nya kunder med ett toppenerbjudande. Om man använder koden SVENSKAR15 vid registrering kommer alla upphämtningar att vara gratis under en månad. Allt du betalar är fraktkostnaden, som du annars hade betalt på posten eller hos en annan leverantör.

Mer information om Weengs verksamhet, inklusive upptagningsområde finns på www.weengs.co.uk eller via help@weengs.co.uk.