Rädda vinterångesten

Jan 18, 2017 by

Share Button

4 sätt att rädda vinterångesten – vilken person är du?

Det är dags att slå näven i bordet och inse att det är dags att sluta deppa. Även fast det är så här års inte är lätt att hålla humöret uppe, så ska man se livet från den ljusa sidan. De må vara regn och kallt, precis som i Sverige, men låt oss inte glömma vad inomhusväder har att erbjuda!

Svenskar om några vet ju vad det innebär att behöva tillbringa mycket tid inomhus, så låt oss kika på vad de sysslar med när de är trötta på regn och rusk. Det finns något för alla personligheter – vi lovar! Här ger vi 4 olika alternativ, för fyra olika personligheter.

  • Är du hemmafrukaraktären eller fixarkille ut fingerspetsarna?

Grattis, detta betyder att du är perfekt kvalificerad för att bjuda svenskarna i London på semlor. Semmelsäsongen är äntligen här snart, så ingen sorg! Frossa bort dina mörka vinterdagar med fantastiska semlor och semmelbak. Den klassiska semlan blir man aldrig trött på! Snart serverar Scandi kitchen Prinsesssemlor!

Prinsesssemlor

  • Du gillar sängmys och tv-serier

Kom ihåg att det är bra att skämma bort sig med lite kvalitetstid med sina favoritserier. Vad kan vara mysigare som TV-shows-fanatiker än att dra nytta av vad filmvärlden på Netflix har att erbjuda. Det är ett missförstånd att det ska vara dåligt att ligga i sängen en hel dag. Hur ska man annars kunna koppla av på riktigt?

  • Adrenalin och fart

Dit liv kretsar kring nästa adrenalinkick? Då är det dags att kika i kalendern och bli påmind om att skidsäsongen är i hög fart. Inga trevliga skidorter i London? Kolla flyg till din favoritort redan nu! Man lever bara en gång. Om du inte passar på nu får du snart vänta ännu ett år på vintern! Easy Jet har börjar flyga mellan London och Åre.

  • Pirret för storkovan

Är du en klassisk gambler som gillar trillen av nästa möjlighet på en storvinst. En kväll av klassiska slotspel kan vara precis det du behöver i vintermörkret.  Ta hem din spelhörna till vardagsrummet. Slå dig ner med en varm dryck och kör igång med dina slots – du vet aldrig hur kvällen slutar! För en mer social tillställning rekommenderar vi sällskapsspel eller Yatzy, de kan ni hitta på Clas Ohlsons som finns på tio ställe i UK!