Arkivet: Rebecca de Ruvo-Åkerlund till Londonsvenskar

Mar 1, 2013 by

Share Button


Vi är stolta över att presentera vårt sena
ste tillskott i bloggfamiljen, 90-talets största MTV-ikon Rebecca de Ruvo – Åkerlund.

Rebecca de Ruvo, programledare på MTV med en sprudlande personlighet tog många hjärtan med sig när hon lämnade Tv-rutan på 90-talet. Idag har hon bytt livet som MTV-VJ mot livet som mamma. Fast hon sysslar fortfarande med musik och skriver på en bok. Nu ska Rebecca de Ruvo – Åkerlund som hon numera heter (hennes man Andreas är bror till regissören Jonas Åkerlund) blogga på LondonSvenskar om sitt fabulösa och hektiska liv i London.

Vad gjorde du efter MTV?

– Innan och under tiden på MTV så höll jag på med musik, vilket alltid har varit min passion, så jag fortsatte med det helt enkelt. Jag har haft massa skivkontrakt, först med mitt band som hette Breaker, sedan hade jag ett band med min bror som hette Siamese, efter det startade jag The Vitamins. Jag spelar fortfarande men har tappat suget lite efter att mina barn kommit, de tar liksom över!

Beskriv din familj!

– Min familj är härlig, noisy och otroligt mysig. Jag är stolt över hela gänget och för det mesta njuter jag av deras sällskap. Vi har fyra heltidsbarn och Sid min bonus-son som kommer över så ofta det går.

Vad kommer du att blogga om?

– Mitt liv och London, tankar och tips! Det är jättespännande och kul! Jag är en energisk människa som alltid håller på med massa projekt. Skriver, spelar, tränar, njuter… Jag arbetar just nu på en bok om London, om dess intryck, avtryck och massa bra tips om London och dess puls. Jag är en dessutom en matentusiast!

Besök Rebecca de Ruvo-Åkerlunds blogg här!