Receptionist/informationshandläggare till svenska Ambassaden

Nov 25, 2018 by

Share Button

Receptionist/informationshandläggare

 

Sveriges ambassad i London söker en receptionist/informationshandläggare på heltid med tillträde den 7 januari 2019 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring sex månader.

Du kommer som receptionist att vara ambassadens ansikte utåt i möten med besökare. Förutom sedvanliga receptionistuppgifter ingår vissa konsulära uppgifter. Arbetet är tidvis hektiskt och kräver att du klarar att ha många bollar i luften.

 

Som informationshandläggare besvarar du allmänhetens förfrågningar, bistår med informationsinsatser och andra göromål.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och van att arbeta självständigt. Du ska kunna uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska. Datavana är ett krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Erfarenhet av receptionist- och/eller informationsarbete är önskvärd.

Ambassaden täcker ett stort antal verksamhetsområden i vilka ingår politiska, handelspolitiska och näringslivsfrämjande frågor, information och kultur inklusive Sverigefrämjande, samt rättsliga och konsulära frågor.

 

Skriv och berätta om dig själv och varför just du är bäst lämpad för arbetet. Vi vill ha din ansökan samt CV senast den 9 december 2018. Märk din ansökan ”Receptionist/informationsassistent” och sänd den till ambassadens organisatoriska brevlåda, ambassaden.london@gov.se eller till:

 

Embassy of Sweden
11 Montagu Place
London W1H 2AL

 

Mer information om tjänsten lämnas av ambassadrådet Annica White,
e-mail: annica.white@gov.se, tel: 020-7917 6431