Regnig sensommarkväll i London

May 20, 2012 by

Share Button

Metropolen London kan man tänka sig kan erbjuda vem som helst vad som helst när som helst, även på en regnig kall sensommarkväll. Med sitt stora utbud av attraktioner och aktiviteter så är det inte svårt att hitta på någonting produktivt att göra en kväll då regnet öser ner, vilket inte är så ovanligt på denna ö. Men ibland, även om man bor i London, så kanske man vill stanna hemma och ta det lugnt och sitta i soffan framför teven och titta på en film eller så kan man göra som många engelsmän gör, spela bingo på nätet.

Bingospel har länge legat engelsmännen varmt om hjärtat och före intåget av bingo på nätet, så kunde man hitta bingohallar både här och var.  Det var på 60-talet som det blev otroligt populärt med bingo i Storbritannien och stora mängder bingohallar byggdes över hela landet. Man gjorde bingon lite mer lyxig än tidigare med glasbehållare som ”blåste” ut numren på en boll istället för att en person drog numren. Bingohallarna utsmyckades även med glitter och blinkade lampor för att förhöja upplevelsen.

Man kan definitivt säga att bingo ligger britterna varmt om hjärtat och sedan bingo på nätet gjorde entré i engelska hemmen så har onlinebingo exploderat, och nu spelas det bingo som aldrig förr. Det är idag en miljardindustri och en av de största aktörerna på marknaden inom bingo och casino är Jackpotjoy, med deras front figur Queen of Bingo, som även är en känd brittisk skådespelerska, Barbara Windsor. Jackpotjoy erbjuder en virtuell bingoupplevelse för den som spelar med häftiga funktioner och snygg grafik, och naturligtvis massa bonusar och erbjudanden.

Det bästa med onlinebingo är att man kan spela medans man gör andra saker eftersom det varken är tidskrävande eller komplicerat, så det är en utmärkt aktivitet en regnig sensommarkväll i London, då man helst vill stanna hemma och krypa upp i soffan och titta på en film.