Sponsrad Video: Hjälp oss få Kexchoklad till midsommar!

Jun 18, 2012 by

Share Button

ShareVi börjar närma oss OS 2012 och det finns inte en enda plats i London där man kan undgå att det är extrem OS yra. Och inte är det bara vi Londonsvenskar som påverkas dygnet runt av alla kampanjer omkring oss. Vi kom över denna sponsrade Cloetta kampanj som just nu går i Sverige och kan inte annat än sukta ihjäl oss lite efter Svensk Kexchoklad.

Vi kom på den inte helt omöjliga idén att försöka få Kexchoklad till Hyde Park till Midsommar. För sent? We don´t think so! Watch this video and share this article. Kexchoklad till London!

Cloetta – ny teamsponsor till Sveriges Olympiska Kommitté

Inför OS-satsningarna 2012 sker ett historiskt handslag som inledning på ett flerårigt samarbete mellan Cloetta och Sveriges Olympiska Kommitté

Cloettas Affärsutvecklingsansvarige Tony Wiréhn och Sveriges Olympiska Kommittés ordförande Stefan Lindeberg samt Generalsekreterare Gunilla Lindberg skakade idag hand – ett handslag som symboliserar starten på samarbetet inför den svenska OS-satsningen i London 2012.

-Cloetta kliver in i partnerskap med SOK och blir Teamsponsor med ensamrätt inom konfektyr, berättar Tony Wiréhn. Han utvecklar resonemanget:

-Cloetta delar de olympiska värderingarna samt vill bidra till att inspirera och aktivera ungdomar. Vi kommer, framförallt med Kexchoklad® som avsändare, att på ett naturligt och aktivt sätt kunna utöka vår närvaro och synlighet. Kexchoklad® kommer därmed att aktiveras på en året-runt-basis, fortsätter Wiréhn. De affärsmässiga möjligheter som detta partnerskap och Teamsponsorskapet erbjuder är ytterligare ett viktigt steg i att stärka marknadskommunikationen för Kexchoklad® berättar Tony.

– OS är den yttersta symbolen för lusten att anta nya utmaningar. SOK arbetar tätt med de olympiska idrotterna för att ge fler talanger chansen att ta steget till världstoppen. Framgång inspirerar och skapar positiva förebilder. Med aktiviteter som riktar sig till unga vill SOK öppna dörren för fler till de olympiska idrotterna och göra fler delaktiga i den olympiska drömmen. Cloetta blir nu en viktig partner i det jobbet, säger SOK:s ordförande Stefan Lindeberg.

Kexchoklad® har under de senaste femton åren framgångsrikt utvecklat sponsringssamarbete inom svensk idrott med alpina landslaget och handbollslandslagen som mångårig partner. Kexchoklad® är en unik produkt – uppskattad av alla oavsett ålder, kön eller geografisk hemvist.

-Att få möjlighet att agera tillsammans med Sveriges Olympiska Kommitté stärker Cloetta och Kexchoklad® då vi i vår marknadsföring får rätt att använda de svenska olympiska begreppen. Att vi dessutom har möjlighet att utforma två olympiska produkter genom att märka produkterna med SOK:s emblem eller genom att ge produkterna en särskild olympiskt designad förpackning stärker oss naturligtvis ytterligare, säger Tony Wiréhn.