Se matcher ur Premier League utan betalkanaler

Jan 31, 2020 by

Share Button

En ny TV-kanal lanseras. Det handlar om en kanal som kommer ingå i många svenskars grundutbud och som kommer visa smakprov ur Viasats utbud i deras betalkanaler. Förmodligen gör Viasat så för att locka sådana som dig och mig att börja betala för att se mer.

Men för alla oss som är intresserade av sport och inte minst Premier League kan det här vara ett utmärkt tillfälle att se mer sport – utan att behöva betala ett öre. Du kan läsa mer om den här nyheten här.

 

Källa: Pexels.com

 

Viasport Extra – gratis sport i basutbudet

Det kommer att bli en blandning av matcher som visas i den nya kanaler som heter Viasport Extra. En till två matcher ur varje omgång i Premier League utlovas. Det kommer fortfarande vara så att den som vill följa alla matcher i Premier League behöver någon av betalkanalerna.

För den som är intresserad av fotboll i allmänhet och Premier League i synnerhet är det här ett utmärkt tillfälle att följa matcherna. Här finns möjlighet till betting Premier League: bet365. Det ger en extra dimension och spänning. Tanken är att Viasat Extra ska ingå i samtliga svenska distributörers grundutbud på sikt. Det skulle innebära att de allra flesta svenskarna skulle få tillgång till kanalen.

 

Andra matcher och sporter som visas i kanalen

Förutom Premier Leauge-matcher kommer Viasat Extra även att visa Championchip-matcher från England, delar av Ishockey-VM, handbolls-EM och amerikansk fotboll. Så för den som är sportintresserad och gillar betting finns här mycket att hämta.

Tittare med någon av distributörerna Viasat, Canal Digital, Telenor, Kalejdo, Telia, Serverado eller Connect TV kan redan nu vara säkra på att de kommer att få eller att de redan har fått Viasat Sport Extra i sitt basutbud.

För övriga är det bara att vänta och se om kanalen kommer att dyka upp i basutbudet. Där handlar det om huruvida Viasat lyckas eller inte med sina förhandlingar med dessa distributörer. En utgång som det inte går att veta så mycket om.

 

Följ Premier League via playtjänster online

Ett alternativ för den som vill följa Premier League kan annars vara att använda sig av playtjänsten som Canal Digital erbjuder. För dig som är svensk men som bor utomlands kan det vara ett utmärkt alternativ.

Men kom ihåg att du kan behöva en VPN-tjänst för att ta del av somligt innehåll. Det kan nämligen finnas geografiska begränsningar när det gäller visst innehåll i playtjänster. Såväl SVT Play som TV4 Play och flera andra playtjänster kan ha begränsat sitt innehåll till vissa geografiska zoner på grund av upphovsrättsliga skäl. Men med en VPN-tjänst kommer du runt dessa begränsningar.

Att följa Premier League har alltid varit populärt, inte minst bland de som ägnar sig åt betting. Mycket talar för att vi har många spännande säsonger att se fram emot framöver. Med spelare i världsklass och coacher med långa meritlistor från de största klubbarna i världen är det inte konstigt att nivån på spelet många gånger är överlägset det vi ser i andra stora Europeiska ligor.