Språkkurs som hjälper med bostad och jobb

Nov 23, 2018 by

Share Button

 

Att få hjälp med arbete, boende och finansiering ens första tid i Storbritannien låter som en dröm. ESL – Språkutbildning utomlands erbjuder just detta. Med en ESL språkkurs kan du fokusera på att lära känna ditt nya hem och inte behöva tänka på att skaffa bostad och arbete och samtidigt kunna finansiera starten med hjälp av CSN. ESL erbjuder allt från grundkurser till kurser som leder till en Cambridge-examen.

 

Hjälp med jobb i Storbritannien 
Hur söker man jobb i Storbritannien egentligen? Hur ska ett engelskt CV se ut och vad ska du säga på intervjun? Vare sig du söker jobb i London eller en annan stad i Storbritannien så kan du få hjälp av ESL ”Job Club” med allt som rör arbetssökande. Rekryterare bjuds in och berättar om tillgängliga arbeten, vad arbetsgivarna söker i en kandidat och hur man bäst anpassar och skriver sitt CV för att bli kallad till en intervju.

 

Hjälp med boende i Storbritannien
Lägenheter av svensk standard är svårt att hitta i Storbritannien och behöver lite tid och engagemang. Man rekommenderas att komma till Storbritannien och söka på plats så man utan att bli lurad på en dyr deposition. ESL erbjuder trevliga lägenheter på sina språkskolor där du på förhand vet vad du kan förvänta dig och som ger dig lite tid att själv – väl på plats, hitta något eget, kanske tillsammans med en ny studiekamrat.

 

Hjälp med finansiering i Storbritannien
Att etablera sig i en ny stad kan vara ganska kostsamt, speciellt om du inte har någon inkomst med en gång. Studerar du tre veckor eller fler kan du ansöka om studiemedel från CSN. Du kan få runt 3000 kronor per vecka i bidrag och lån samt hjälp med undervisningsavgiften. Läser du 13 veckor eller längre kan du låna till hela undervisningsavgiften. ESL hjälper dig med själva ansökan.

 

Låter detta som en bra start på ditt nya äventyr? Kontakta ESL för personlig och kostnadsfri rådgivning. ESL erbjuder dig samma pris som om du skulle kontakta en skola direkt på egen hand, men hjälper dig sedan under hela anmälningsprocessen och med CSN, helt utan någon extra kostnad. ESL har även ett kontor i London, vilket gör det möjligt för dem att finnas där för dig under hela din vistelse. För en gratis och personlig offert klicka här.