Stand-up på svenska med 5 av sveriges roligaste komiker – 18 Maj 2024

May 15, 2024 by

Share Button

STAND-UP PÅ SVENSKA 18 MAJ ???

I samarbete med Svenska Kyrkan London har fem av Sveriges främsta komiker tagit sig över strömmen för att underhålla alla svenskar i London på svenska i London!

På scen ser ni:

Petrina Solange @petrinasolange , ”slaktaren från Degerberga” är en av Sveriges främsta komiker, korad till Årets Kvinnliga Komiker flera gånger om, har hon en egen stand-upspecial på SVT ”Nu är jag här” och syns även regelbundet i alla svenska humorprogram.

Ato Karlsson @atokarlsson ,publiksnackskungen med över 120k följare online och flertalet virala klipp är en direkt publikfavorit var han än kliver på scen.

Evelyn Mok @evelynmok ,den fd London-svensken som gjort sig en karriär i Storbritannien efter ett decennium i landet har synts i program som Mock the Week (BBC), Hypothetical (DAVE) och även hörts i James Acasters podd Springleaf.

Daniel Sanchez @danielsanchez66 , skämtkungen från Rinkeby som även är satiriker av rang med det egna humorinslaget ”Veckans D.S.” För tidskriften Dagens Nyheter manusförfattare han även för SVTs ”Svenska Nyheter”.

Donatas Kveselys @donataskveselys ,balten från Göteborg som fått Sverige att skratta i flera år, gör äntligen sin London-debut!

 

BILJETTER HITTAR NI HÄR

 

Ni vill inte missa denna fantastiskt roliga kväll i humorns anda!